thumbnail
thumbnail
Communicatieadviseur regionale samenwerking sociaal domein en arbeidsmarktregio Achterhoek

Raadhuisstraat 2, 7001 EW Doetinchem, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 75,00
8-24 uur Gelderland

Begindatum:

1 jan 2024

Einddatum:

31 dec 2025

Uren per week:

8-24 uur

Publicatiedatum:

17 nov 2023

Omschrijving van de opdracht
Verzorgen van de communicatie voor de regionale samenwerking in zowel de arbeidsmarktregio Achterhoek als het sociaal domein Achterhoek. Dit om de positionering van en samenwerking in zowel de arbeidsmarkregio en het sociaal domein te bestendigen. Daarnaast verzorgt de communicatie adviseur strategische, tactische en operationele advisering (ook aan management en bestuur).

Uren per week: 24 uur waarvan 8 uur per week voor de arbeidsmarktregio en 16 uur voor het sociaal domein.

Op deze functie is reeds een geschikte kandidaat beschikbaar. Vanwege de verplichtingen uit de aanbestedingsregels wordt deze opdracht geplaatst. Uiteraard worden aangeboden kandidaten meenomen in de beoordling.

Tot de opdracht behoren:

 • Verzorgen van de communicatie van de Arbeidsmarktregio Achterhoek en het sociaal domein Achterhoek (nieuwsbrief, website, sociale media, etc.). De basis van de communicatie staat en willen we behouden. We willen de komende periode verdieping realiseren in de communicatie via onze website en sociale media, het gebruik van ontwikkelde communicatiematerialen, de verbinding tussen projecten in de arbeidsmarktregio en de communicatie over de transformatie in het sociaal domein Achterhoek.

 • Contactpersoon voor de webhosting van de website Sociaal Domein Achterhoek

 • Meedenken en werken aan de strategische communicatielijn in de arbeidsmarktregio Achterhoek. De vertaalslag maken van de strategische communicatielijn naar operationele uitvoering in de dagelijkse praktijk.

 • Projecten onder de vlag van de arbeidsmarktregio Achterhoek faciliteren in hun communicatiebehoefte, zodat hun communicatie professioneler wordt. Hierbij gaat het bijvoorbeeld om communicatieadvies, kleine uitvoeringsopdrachten en ondersteuning van aansluiting op de huisstijl en regionale merkarchitectuur van de arbeidsmarktregio. Uitgebreide communicatie-inzet voor afzonderlijke projecten in de arbeidsmarktregio maken geen onderdeel uit van deze opdracht. Afspraken hierover worden separaat en in overleg met de betreffende projectleider gemaakt.

 • Nieuwsbrief voor zorgaanbieders en betrokkenen Sociaal Domein Achterhoek.

 • Actueel houden van de projectstructuurplaat i.s.m. secretariaat van het sociaal domein Achterhoek.

 • Tweewekelijkse afstemming met de programmacoördinator van de arbeidsmarktregio Achterhoek als opdrachtgever. Daarin afstemming over inhoudelijke werkzaamheden en benodigde financiële inzet voor communicatieactiviteiten (budgetverantwoordelijkheid ligt bij de programmacoördinator). En afstemming over werkzaamheden voor projecten in de arbeidsmarktregio die buiten deze opdracht vallen.

 • Zelfstandig uitvoeren van opdrachten en schakelen met derden, waaronder projectleiders in de arbeidsmarktregio, vormgever, webbouwer, nieuwsbriefmaker en fotograaf.

 • Aanspreekpunt voor communicatievragen vanuit Team RSA en de regionale projecten/ beleidstrajecten (bijvoorbeeld rondom besluitvorming, inzet van de communicatiemiddelen, persvragen, etc.).

 • Schakelen met de regionale communicatieadviseurs sociaal domein van de regio gemeenten.

 • Deelname aan het Regieteam SDA (voor inhoudelijke voeding)

Voor uitvoering van de opdracht kan in overleg gebruik gemaakt worden van (secretariële) ondersteuning die in de arbeidsmarktregio Achterhoek en het sociaal domein Achterhoek beschikbaar is.

Beschikbaarheid
Beschikbaarheid: Een kandidaat is inzetbaar vanaf 1 januari 2024 tot en met 31 december 2025 voor gemiddeld maximaal 24 uur per week. De ureninzet betreft nadrukkelijk een gemiddelde. Flexibele ureninzet op piekmomenten is vereist. Facturatie vindt plaats op basis van daadwerkelijk gemaakte uren.

De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

 • U voegt een cv van maximaal 2 pagina's A4 toe.

 • U heeft aantoonbare ervaring met communicatievraagstukken op strategische niveau. En u heeft aantoonbare ervaring met de vertaalslag van strategische naar operationele communicatie.

 • U heeft aantoonbare ervaring met communicatie in regionale samenwerkingsverbanden waarin publieke en private partijen samenwerken. Bijvoorbeeld in een arbeidsmarktregio.

 • U werkt zelfstandig en resultaatgericht.

Gunningscriteria

 • Ervaring met communicatie op strategisch niveau en de vertaalslag van strategie naar operatie.

 • Ervaring met communicatie in regionale, publiek-private samenwerkingsverbanden.

 • Zelfstandig en resultaatgericht werken.

 • Politieke sensitiviteit in regionale samenwerking.

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Communicatieadviseur regionale samenwerking sociaal domein en arbeidsmarktregio Achterhoek die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.