thumbnail
Medewerker Gegevensbeheer WOZ

Gemeente Buren

De Wetering 1, 4021 VZ Maurik, Nederland

Financieel-administratief
Sluit morgen
€ 0,00
24 Gelderland

Publicatiedatum:

26-07-2022

Sluitingsdatum:

15-08-2022

Begindatum:

01-09-2022

Einddatum:

31-08-2023

Uren per week:

24

De medewerker gegevensbeheer WOZ maakt onderdeel uit van het cluster Belastingen. Dit cluster is onder meer verantwoordelijk voor het volledig uitvoeren van de Wet WOZ, inclusief waardebepaling van 12.000 objecten, het bijhouden van de gegevens in de Basisadministraties WOZ, het bijhouden van de administraties van de gemeentelijke belastingen en voor de aanslagoplegging.

  • Je bewaakt, controleert en verwerkt allerlei gegevens van de WOZ en Belastingen.
  • Je ontvangt gegevens van bijvoorbeeld de BAG en het Kadaster of vraagt zelf gegevens op, je controleert deze gegevens en je zorgt voor juiste en consistente vastlegging hiervan in onze WOZ-administratie.
  • Je leest bouwtekeningen, je verricht metingen en je vertaalt dit naar de WOZ-administratie en BAG.
  • Je houdt belanghebbenden en gebruikers van deze gegevens tijdig op de hoogte en je onderhoudt contacten met collega’s van onze andere basisregistraties, zoals de BAG.
  • Je ondersteunt je collega’s binnen het team Belastingen.

Kortom: jij zorgt voor de kwaliteit van de gegevens die van belang zijn voor de waardering en aanslagoplegging door de gemeente. Belangrijk werk dus!

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Medewerker Gegevensbeheer WOZ die deze organisatie zoekt?