thumbnail
thumbnail

Toezichthouder Omgevingsrecht / Wabo-coördinator

Engelenburgerlaan 31, 6971 BV Brummen, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 100,00
24 Gelderland

Begindatum:

1 jul 2024

Einddatum:

31 dec 2024

Uren per week:

24

Publicatiedatum:

4 jun 2024

Opdracht omschrijving
Als Toezichthouder Omgevingsrecht bezoek je regelmatig de diverse bouw- en sloopprojecten. Dit maakt jouw werkzaamheden en verantwoordelijkheden heel afwisselend. Het uitvoeren van technische controles bij bouw- en sloopprojecten hoort bij jouw takenpakket, maar ook het opsporen en rapporteren van overtredingen binnen bouw- en bestemmingsplanregelgeving. Als adviseur geef je advies over bouw- en sloopvergunningen en bouwplaats inrichtingen. Met jouw communicatieve vaardigheden houdt je contact met uitvoerende partijen, opdrachtgevers en jouw directe collega’s.

We gaan deze functie ook als reguliere vacature uitzetten. Het inwerken van de nieuwe collega behoort te zijner tijd ook tot de werkzaamheden.

Verantwoordelijkheden

 • Je voert toezicht uit aan de hand van vergunningstekeningen, voorwaarden en geldende planologische regels;

 • Je houdt toezicht op de uitvoering van de bouw en sloopwerkzaamheden (exclusief asbest) met inachtneming van de geldende veiligheids- en brandvoorschriften;

 • Je houdt toezicht op andere Wabo-gerelateerde vergunningen en meldingen;

 • Je houdt toezicht op het gebruik van gronden en gebouwen;

 • Je handhaaft bij overtredingen, rapporteert bevindingen, meldt overtredingen, treedt op en maakt (ambtelijke) vooraankondigingen;

 • Je verzorgt de gereedmelding van aanleg, bouw, sloop e.d..;

 • Je behandelt ongewone voorvallen, klachten, meldingen en verzoeken tot handhaving.

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar vanaf 1 juli 2024 tot en met 31 december 2024 voor 24 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

 • U voegt een cv van maximaal 5 pagina's A4 toe.

 • Minimaal 3 jaar ervaring in gelijke functie binnen overheidsorganisatie

 • ABW I en/of ABW II

Wensen

 • Relevante opleiding, bijv. Bouwkunde (20%)

 • Relevante werkervaring, tenminste 3 jaar, in gelijke functie (40%)

 • Ervaring binnen het vakgebied bij een overheidsinstantie (40%)

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Sybren Hindriks via 06 43 53 65 77 of per mail via sybren.hindriks@kbenp.nl.
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Toezichthouder Omgevingsrecht / Wabo-coördinator die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.