thumbnail
thumbnail

Adviseur Omgevingsplan

Elderinkweg 2, 7255 KA Hengelo, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 78,00
28 tot 36 uur Gelderland

Begindatum:

1 jul 2024

Einddatum:

31 dec 2024

Uren per week:

28 tot 36 uur

Publicatiedatum:

11 jun 2024

Opdracht omschrijving
Wil jij meehelpen Bronckhorst twee keer zo mooi te maken? Ben jij bedreven in het helpen realiseren van ruimtelijke initiatieven van onze inwoners en bedrijven die bijdragen aan onze visie? En wil je vanuit je praktijkervaring graag tijdelijk meewerken aan de ontwikkeling van ons RO-beleid? Dat kan via deze opdracht. In verband met het vertrek van een beleidsmedewerker ruimtelijke ontwikkeling hebben we op zeer korte termijn behoefte aan tijdelijke vervanging. 

Verantwoordelijkheden
Je gaat aan de slag met de reeds gezette stappen op het gebied van de implementatie van de Omgevingswet, met name bij het opstellen van het omgevingsplan.

Verder ondersteun je bij het ontwikkelen van beleidsplannen en nota’s op het gebied van ruimtelijke ordening. Je doet verbetervoorstellen voor het RO-beleid in het kader van de Omgevingswet. Dit naar aanleiding van de in- en externe ontwikkelingen. Je hebt een grote rol bij de implementatie van de Omgevingswet. We werken onze omgevingsvisie uit in vier omgevingsprogramma’s: wonen, werklocaties, landschappelijke kwaliteit en energietransitie en klimaat. Je denkt mee over hoe we het nieuwe instrumentarium kunnen inzetten om onze ambities waar te maken.

Je helpt tot slot met het afhandelen van wooninitiatieven en neemt deel en levert inbreng aan de experttafel en/of omgevingstafel waarin de haalbaarheid en de randvoorwaarden en de uitgangspunten van een initiatief worden onderzocht.

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar vanaf 1 juli 2024 tot en met 31 december 2024 voor minimaal 28 en maximaal 36 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend. We hebben een geschikte kandidaat op het oog.

Eisen

  • Je voegt een cv van maximaal 3 pagina's A4 toe waaruit aantoonbaar blijkt dat je over de gevraagde eisen beschikt. Je hebt aantoonbaar ervaring met participatieprocessen en met projectmatig werken. Je bent aantoonbaar thuis in het nieuwe instrumentarium van de Omgevingswet.

  • Je hebt aantoonbaar minimaal 3 jaar werkervaring in de Ruimtelijke Ordening en affiniteit met de fysieke leefomgeving in brede zin.

  • Verwacht werk- en denkniveau is Hbo. Je beschikt aantoonbaar over een Hbo-diploma. Benoem de naam van het opleidingsinstituut, de plaats, de afstudeerrichting en het afstudeerjaar.

Wensen

  • Externe heeft in de afgelopen 3 jaar verantwoordelijkheid gedragen voor of uitvoering gegeven aan de beoordeling van minimaal 3 complexe ruimtelijke initiatieven en verzoeken van inwoners en daarover het bestuur geadviseerd. Aan te tonen met praktijkvoorbeelden. Externe kan ten minste 3 praktijkvoorbeelden beschrijven waaruit ervaring blijkt (5 punten) Externe kan 1 of 2 praktijkvoorbeelden beschrijven waaruit ervaring blijkt (3 punten) Externe kan geen praktijkvoorbeeld beschrijven waaruit ervaring blijkt (0 punten) (25%)

  • Externe heeft in de afgelopen 10 jaar minimaal 3 jaar als adviseur ruimtelijke ordening bij of voor een gemeente gewerkt. Aan te tonen met praktijkvoorbeelden. 3 jaar (5 punten) 1 of 2 jaar (3 punten) Geen (0 punten) (25%)

  • Externe heeft in de afgelopen 3 jaar minimaal 3 keer ervaring opgedaan met participatieprocessen en projectmatig werken en kan dus goed omgaan met het werken in een projectstructuur (met een duidelijke planning) die parallel aan een lijnorganisatie functioneert. Aan te tonen met praktijkvoorbeelden. Externe kan ten minste 2 praktijkvoorbeelden beschrijven waaruit ervaring blijkt (5 punten) Externe kan 1 praktijkvoorbeeld beschrijven waaruit ervaring blijkt (3 punten) Externe kan geen praktijkvoorbeeld beschrijven waaruit ervaring blijkt (0 punten) (25%)

  • Externe heeft in de afgelopen 3 jaar minimaal 3 keer ervaring opgedaan met het meewerken aan de implementatie van het omgevingsplan. Aan te tonen met praktijkvoorbeelden. Externe kan ten minste 2 praktijkvoorbeelden beschrijven waaruit ervaring blijkt (5 punten) Externe kan 1 praktijkvoorbeeld beschrijven waaruit ervaring blijkt (3 punten) Externe kan geen praktijkvoorbeeld beschrijven waaruit ervaring blijkt (0 punten) (25%)

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Sybren Hindriks via 06 43 53 65 77 of per mail via sybren.hindriks@kbenp.nl.
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Adviseur Omgevingsplan die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.