Organisaties / Gemeente Bronckhorst
Gemeente Bronckhorst
Elderinkweg 2, 7255 KA Hengelo, Nederland
Gelderland
Werk bij de gemeente Bronckhorst! Gelegen in de Achterhoek, biedt deze gemeente volop kansen. Met ruim 37.000 inwoners is Bronckhorst een dynamische organisatie waar je het verschil mag maken. Ontdek de veelzijdigheid van werken in een gemeente die vooruitstrevend is in duurzaamheid en participatie.

Over Gemeente Bronckhorst

Werken bij één van de mooiste en grootste plattelandsgemeenten van Nederland! De gemeente Bronckhorst is een moderne en open organisatie. Wij springen in op de ontwikkelingen in de samenleving en gaan uit van de kracht van onze inwoners en ondernemers. De maatschappij is altijd in beweging. Dat maakt ons werk heel afwisselend. We werken samen met verschillende partijen, van inwoners, buurten, verenigingen, ondernemers tot andere overheden. Altijd kijken we hoe we goede plannen kunnen ondersteunen. Vanuit een positieve houding. Want we geloven erin dat wat goed is moet kunnen. Met trots d’r an, zeggen we.

Wanneer je kiest voor werken bij de gemeente Bronckhorst, stap je in een werksituatie waarin persoonlijke groei en ontwikkeling worden gestimuleerd. We bieden een breed scala aan uitdagende projecten en opdrachten, variërend van ruimtelijke ontwikkeling tot sociale vraagstukken. Je zult samenwerken met enthousiaste collega's die dezelfde passie delen om het beste te doen voor onze gemeenschap.

Wat werken bij de gemeente Bronckhorst echt kenmerkt, is onze focus op duurzaamheid en participatie. We streven naar een duurzame toekomst, zowel op milieugebied als op sociaal en economisch vlak. Samen met inwoners, bedrijven en maatschappelijke partners werken we aan projecten die de leefbaarheid verbeteren en bijdragen aan een circulaire economie. Daarnaast vinden we het belangrijk dat onze inwoners actief betrokken worden bij het beleid en de besluitvorming. Participatie staat hoog in het vaandel, en we streven naar een gemeente waarin iedereen gehoord wordt en kan bijdragen aan de ontwikkeling van Bronckhorst.

Werken bij de gemeente Bronckhorst biedt niet alleen de mogelijkheid om impact te hebben op de samenleving, maar ook om jezelf verder te ontwikkelen. We investeren in de groei van onze medewerkers door middel van trainingen, opleidingen en coaching. Daarnaast hechten we veel waarde aan een goede balans tussen werk en privé. We stimuleren flexibel werken en bieden diverse arbeidsvoorwaarden die passen bij een moderne en gezonde werkcultuur.