thumbnail
thumbnail

Technisch specialist wegverhardingen

Claudius Prinsenlaan 10, 4811 DJ Breda, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
36 Noord-Brabant

Begindatum:

4 jul 2024

Einddatum:

31 dec 2024

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

11 jun 2024

Type inzet
De wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties (DBA) reguleert de inzet van zzp’ers. Vanwege de aard en inhoud van de opdracht is het niet mogelijk hierop een zzp’er te laten starten. Geïnteresseerde kandidaten kunnen zich uitsluitend in loondienst laten detacheren via een bureau. Doorleenconstructies (met een modelovereenkomst) zijn daarbij niet toegestaan. Met uw inschrijving verklaart u dat uw kandidaat in loondienst gedetacheerd wordt.

Technisch specialist wegverhardingen
De afdeling Wijkzaken zoekt een enthousiaste collega die aan de slag gaat als technisch specialist wegverhardingen. Wij werken als Gemeente Breda hard aan het beheren en onderhouden van onze openbare ruimte. Zo wordt onder andere gezorgd voor een goed en veilig netwerk aan wegen. Ben jij goed op de hoogte van beheervraagstukken rondom wegverhardingen en ben je in staat om het beheerbelang goed te verwoorden? Dan zoeken wij jou als onze nieuwe technisch specialist wegverhardingen!

Wat ga je doen
In nauwe samenwerking met de adviseur civiel geef je vorm aan het wegbeheer van de gemeente Breda op tactisch en operationeel niveau. Dit geldt voor zowel het dagelijks klein, als het geprogrammeerde groot onderhoud.

 • Je zorgt ervoor dat de verhardingen voldoen aan de technische vereisten.

 • Je bent het aanspreekpunt voor technische vragen en schadeclaims en je bent tevens verantwoordelijk voor het oplossen van calamiteiten.

 • Je adviseert vanuit jouw specialistische kennis onder andere in stedelijke projecten en nieuwbouwplannen.

 • Je zorgt ervoor dat de afdeling Uitvoering (Grond, weg en waterbouw en verkeer en/of het Ingenieursbureau), opdracht krijgt tot inspectie en onderhoud van de verhardingen en dat het meerjarenplan wordt aangehouden.

 • Je beoordeelt (oplevering) inspecties en geeft advies over kwaliteit.

 • Je neemt actief deel aan het vakteam Civiel en zorgt ervoor dat jouw specialisme de aandacht krijgt die het verdient.

 • Je draagt vanuit vakdiscipline bij aan het ’Handboek Openbare Ruimte’.

We zoeken jou

 • Je beschikt over een afgeronde Mbo-opleiding Civiele techniek.

 • Je bent een wegverhardingsspecialist die kennis heeft van beheervraagstukken.

 • Je hebt projectervaring in een soortgelijke context.

 • Je bent klantgericht en werkt samen met anderen aan een gezamenlijk resultaat.

 • Je plant en organiseert zelfstandig je werk.

 • Je bent met jouw uitstekende communicatieve vaardigheden in staat om het beheerbelang goed te verwoorden en bent hierin vasthoudend.

Wie zijn wij
Gemeente Breda heeft van oudsher een grote aantrekkingskracht vanwege haar ligging. Daarom wil Gemeente Breda zich nu en in de toekomst positioneren als Internationale Schakelstad en daarmee onderscheiden van andere steden met de focus op een groene, gastvrije stad met de beste bereikbaarheid.

Deze torenhoge ambities hebben ook zijn doorwerking op het cluster Civiel, waar jij als Technisch specialist wegverhardingen onderdeel van uitmaakt. Het inwonersaantal van Breda groeit gestaag en hierdoor worden de wegen maximaal belast. Nu is het moment om plannen te maken voor de toekomst. Hoe gaan we zorgen dat de wegen in Breda de juiste capaciteit hebben en blijven houden? Het antwoord op dit vraagstuk is zeker niet in beton gegoten. En juist daarin kun jij als innovatieve Technisch specialist wegverhardingen het verschil gaan maken! Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar samen met de manager Openbare Ruimte, de adviseur civiel en je collega specialisten. Daarnaast heb je korte lijnen met de afdeling Uitvoering (Grond-, Weg- ,Waterbouw en Verkeer) en het Ingenieursbureau van Gemeente Breda.
Lees meer over de Gemeente Breda
 

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Sybren Hindriks via 06 43 53 65 77 of per mail via sybren.hindriks@kbenp.nl.
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Technisch specialist wegverhardingen die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.