thumbnail
thumbnail

Technisch Adviseur

Claudius Prinsenlaan 10, 4811 DJ Breda, Nederland

Sluit over 2 dagen
Geen maximum
36 Noord-Brabant

Begindatum:

5 aug 2024

Einddatum:

31 dec 2024

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

10 jul 2024

Type inzet
De wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties (DBA) reguleert de inzet van zzp’ers. Vanwege de aard en inhoud van de opdracht is het niet mogelijk hierop een zzp’er te laten starten. Geïnteresseerde kandidaten kunnen zich uitsluitend in loondienst laten detacheren via een bureau. Doorleenconstructies (met een modelovereenkomst) zijn daarbij niet toegestaan. Met uw inschrijving verklaart u dat uw kandidaat in loondienst gedetacheerd wordt.

Bouwkundig constructeur
Heb jij werkervaring als constructeur, ben je oplossingsgericht en heb je overtuigingskracht? Dan zoeken wij jou als bouwkundig constructeur.

Introductie
De afdeling Veiligheid en Leefomgeving is op zoek naar een ervaren bouwkundig constructeur. Als bouwkundig constructeur ben je vanuit je expertise en ervaring verantwoordelijk voor het constructief beoordelen van alle ingediende bouwplannen aan de hand van het Besluit bouwwerken leefomgeving (voorheen Bouwbesluit) , de bouwverordening en de hieraan gerelateerde normen. Daarnaast geef je advies op constructief gebied bij handhavingszaken. Heb jij werkervaring als constructeur, ben je oplossingsgericht en heb je overtuigingskracht? Dan zoeken wij jou als bouwkundig constructeur.

Wat ga je doen?
Als bouwkundig constructeur is het jouw doel om samen te werken met alle betrokken partijen, zowel intern als extern, om een oplossing te vinden die voldoet aan de verschillende belangen, inclusief wet- en regelgeving, en die voor iedereen bevredigend is. Dit doe je niet alleen maar samen nog twee bouwkundig constructeurs, de planbeoordelaar, inspecteur bouwbegeleiding en inspecteur toezicht & handhaving. Jij bent niet alleen bezig met cijfers maar je bent ook in gesprek met grote bouwbedrijven, vergunningverleners en adviseurs op locatie wat jouw baan enorm afwisselend maakt. 

 • Je controleert de ter goedkeuring ingediende berekeningen en tekeningen van een constructie op sterkte, stijfheid en stabiliteit.

 • Je beoordeelt constructieve bouwdelen voor, tijdens en na de uitvoering op kwaliteit van materiaal en uitvoeringswijze.

 • Je vertaalt adviezen met betrekking tot brandwerendheid, geluid en bodemverontreiniging van brandweer en milieudienst naar  constructieve oplossingen.

 • Je deelt kennis en bijzonderheden van de praktijk met collega’s om de integraliteit te bevorderen.

 • Je draagt zorg voor een goede afstemming van de verschillende werkprocessen binnen de afdeling.

We zoeken jou!

 • Je beschikt tenminste over een hbo-diploma, in de richting van constructief specialisme.

 • Je hebt werkervaring als constructeur binnen een soortgelijke context. 

 • Je hebt actuele Kennis van omgevingsrecht, het Besluit bouwwerken leefomgeving en gerelateerde normen.

 • Je bent politiek-bestuurlijk sensitief.

 • Je hebt analytisch vermogen, bent besluitvaardig en heb overtuigingskracht.

 • Je kunt oplossingsgericht onderhandelen in (ontstane) probleemsituaties en bent een stevige gesprekspartner op diverse niveaus.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Hibo Abdi via 06 43 36 34 42 / hibo.abdi@kbenp.nl.
Help
Contact
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Wil je even sparren met een van onze adviseurs?
Neem contact op met onze opdracht adviseur over de opdracht. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via de contact pagina.
Opdracht Adviseur Hibo Abdi
Hibo Abdi
Opdracht Adviseur

Ben jij de Technisch Adviseur die deze organisatie zoekt?