thumbnail
thumbnail

Projectleider civiele techniek

Claudius Prinsenlaan 10, 4811 DJ Breda, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
24 Noord-Brabant

Begindatum:

1 aug 2024

Einddatum:

1 aug 2025

Uren per week:

24

Publicatiedatum:

9 jul 2024

Type inzet
De wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties (DBA) reguleert de inzet van zzp’ers. Vanwege de aard en inhoud van de opdracht is het niet mogelijk hierop een zzp’er te laten starten. Geïnteresseerde kandidaten kunnen zich uitsluitend in loondienst laten detacheren via een bureau. Doorleenconstructies (met een modelovereenkomst) zijn daarbij niet toegestaan.

Projectleider Versnellingsopgave wegverhardingen
De afdeling Wijkzaken zoekt een enthousiaste collega die aan de slag gaat als projectleider ‘Versnellingsopgave wegverhardingen’. Wij werken als Gemeente Breda hard aan het beheren en onderhouden van onze openbare ruimte. Zo wordt onder andere gezorgd voor een goed en veilig netwerk aan wegen. Ben jij goed op de hoogte van beheervraagstukken rondom wegverhardingen en heb je ruime ervaring met het uitvoeren van opdrachtgeverschap? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?
In opdracht van de teamleider Civiel én de programmanager Openbare Ruimte geef je vorm en inhoud aan de versnellingsopgave rondom het wegbeheer van de gemeente Breda op strategisch en tactisch niveau.

 • Je zorgt voor een ‘aanvalsplan’ dat zich richt op het wegwerken van de achterstalligheid op wegverhardingen;

 • Samen met de senior adviseur civiel rond je het beheerplan wegverhardingen af dat synchroniseert met het geactualiseerd beleidskader kapitaalgoederen;

 • Je vertaalt het beheerplan wegverhardingen in concrete opdrachten richting afdeling Uitvoering (jaaropdracht) en SIB (projectopdrachten);

 • Je stuurt op de realisatie van bovenstaande projecten en de jaaropdracht uitvoering

 • Je helpt de teamleider Civiel en de programmamanager Openbare Ruimte met het sturen op de realisatie van de programma’s binnen de exploitatie, voorziening en investeringen rondom wegverhardingen;

 • Je helpt de teamleider Civiel en de programmamanager Openbare Ruimte om het doorontwikkelde opdrachtgeverschap te implementeren in processen en bij de adviseurs en technisch specialisten;

 • Je zoekt bij al je acties actief de samenwerking / het contact op met collega’s van specifiek de genoemde afdelingen Uitvoering en SIB maar ook met andere afdelingen die actief zijn in de openbare ruimte.

We zoeken jou

 • Je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding Civiele techniek.

 • Je hebt projectervaring in een soortgelijke context.

 • Je bent klantgericht en werkt samen met anderen aan een gezamenlijk resultaat.

 • Je plant en organiseert zelfstandig je werk.

 • Je bent met jouw uitstekende communicatieve vaardigheden in staat om het beheerbelang goed te verwoorden en bent hierin vasthoudend.

Wie zijn wij
Gemeente Breda heeft van oudsher een grote aantrekkingskracht vanwege haar ligging. Daarom wil Gemeente Breda zich nu en in de toekomst positioneren als Internationale Schakelstad en daarmee onderscheiden van andere steden met de focus op een groene, gastvrije stad met de beste bereikbaarheid. Deze torenhoge ambities hebben ook zijn doorwerking op het cluster Civiel, waar jij als projectleider ‘Versnellingsopgave wegverhardingen’ onderdeel van uitmaakt. Je werkt samen met de teamleider Civiel, de programmamanager Openbare Ruimte, de adviseurs Civiel en technisch specialisten. Daarnaast heb je korte lijnen met de afdeling Uitvoering (Grond-, Weg- ,Waterbouw en Verkeer) en het Ingenieursbureau van Gemeente Breda. 

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Sybren Hindriks via 06 43 53 65 77 / sybren.hindriks@kbenp.nl.
Help
Contact
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Wil je even sparren met een van onze adviseurs?
Neem contact op met onze opdracht adviseur over de opdracht. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via de contact pagina.
Opdracht Adviseur Sybren Hindriks
Sybren Hindriks
Opdracht Adviseur

Ben jij de Projectleider civiele techniek die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.