thumbnail
thumbnail
Project Engineer Civiele Techniek

Claudius Prinsenlaan 10, 4811 DJ Breda, Nederland

Civiele Techniek
Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
24 Noord-Brabant

Publicatiedatum:

18-11-2022

Sluitingsdatum:

29-11-2022

Begindatum:

01-01-2023

Einddatum:

31-12-2024

Uren per week:

24

Omschrijving van de opdracht

Project Engineer Civiele Techniek
Als Project Engineer ben je in de diverse projecten vanuit je expertise en ervaring verantwoordelijk  voor de civiel technische advisering en voorbereiding van onze projecten.

Wie zijn wij
Stadsingenieurs Breda (SiB) is een project georiënteerde afdeling die projecten realiseert in de openbare ruimte en openbare gebouwen. Een uiterst service gerichte afdeling die in zijn rol van interne opdrachtnemer en adviseur andere afdelingen binnen de gemeente Breda ontzorgt met betrekking tot de realisatie van werken.  De kwaliteit van de openbare ruimte en gebouwen vraagt om een onafhankelijke rol waaraan juist vanuit SiB goede invulling kan worden gegeven. De inhoud maakt ons Ingenieursbureau een sterk en deskundig bureau. Deze inhoudelijke deskundigheid van onze medewerkers heeft er toe geleid dat wij gezamenlijk mooie bouw- en infraprojecten in de gemeente Breda hebben gerealiseerd; van Via Breda tot de Mezz, de nieuwe Mark, Mark Prinsenbeek,  Baronielaan enz. Voor het MT SiB is het dan ook erg belangrijk om te blijven sturen en investeren op de inhoud van de afdeling. Deskundige eigen medewerkers zijn van groot belang voor het goed kunnen functioneren van de afdeling en het realiseren van de visie.

Wat ga je doen
Je verzorgt de plantoetsing en de technische advisering ten aanzien van aanleg-, reconstructie- en herinrichtingsprojecten zoals stedelijke inrichtingsplannen of rioleringsprojecten. Dit alles uiteraard op het gebied van de civiele techniek. Verder draag je zorg voor het aanvragen van noodzakelijk aansluitingen en /of vergunningen. Je bent in staat om plannen naar een RAW bestek of UAV-Gc contract te vertalen.

We zoeken jou

  • Je hebt een proactieve houding, klantgerichte en flexibele instelling.  Je werkt zelfstandig en neemt initiatief. Je kunt oplossingsgericht onderhandelen in probleemsituaties. Met onderkenning van de diverse tegengestelde belangen streef je in goede samenwerking met betrokkenen naar een voor alle partijen bevredigende oplossing.

  • Je hebt een proactieve houding, klantgerichte en flexibele instelling werkt zelfstandig en neemt initiatief. Verder ben je besluitvaardig, heb je overtuigingskracht en beschik je over goede communicatieve vaardigheden.

  • Je hebt minimaal een HBO opleiding civiele techniek. Ervaring als werkvoorbereider of project engineer bij een ingenieursbureau is een must.

Wat bieden wij

  • Wij zoeken iemand die minimaal 24 uur per week beschikbaar is.

  • Het betreft een functie in schaal 9 (CAO Gemeenten).

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl. 

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Project Engineer Civiele Techniek die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.