thumbnail
thumbnail
Aanbestedingsjurist SED Jeugdhulp

Claudius Prinsenlaan 10, 4811 DJ Breda, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
16 Noord-Brabant

Begindatum:

25 mei 2022

Einddatum:

30 nov 2022

Uren per week:

16

Publicatiedatum:

10 mei 2022
Functietitel
Aanbestedingsjurist met ruime ervaring in domein van Jeugdhulp

Intro
Inkopen om de beste jeugdhulpaanbieders te verbinden om zo samen antwoorden te ontwikkelen op de grote complexe vraagstukken in regionaal verband. Ben jij juridisch flexibel om het evenwicht te vinden tussen het stimuleren van innovatief ondernemerschap en beheersing van het jeugdhulpstelsel?
Passende hulp voor elke jeugdige die dat nodig heeft, nabij en zo thuis mogelijk. In een regionale samenwerking West Brabant Oost (Breda) staan gemeenten, jeugdhulpaanbieders en andere partners hiervoor vanaf 1 januari 2023 samen aan de lat. Een aanbesteding, waarbij we selecteren de kwaliteit van de aanbieder om ontwikkelopgaven mogelijk te maken.
Ben jij een aanbestedingsjurist, die kan denken vanuit het belang van jeugdigen en partnerschap en dat kan vertalen naar juridische afspraken, dan is deze uitdaging jou op het lijf geschreven. Als je je kennis ook graag deelt, dan kun je morgen beginnen. Wonderen doen we enkel op bestelling; het onmogelijke doen we graag meteen, dus reageer snel.

Wat ga je doen?
In brede zin je aanbestedingsexpertise inzetten om dit inkoopproces te stutten.
 • Bijdragen aan het opstellen aanbestedingsleidraad
 • Bijdragen aan de beoordeling van aanbiedingen (25 juli – 5 augustus)
 • Onderhandelingen met de selectie van jeugdhulpaanbieders (september)
 • Opstellen contracten (oktober)
 • Advisering bij implementatie (juli – december)
Je hoeft het niet alleen te doen. Onze contractjurist kent de regio en de aanbieders. Ze is bezig met opleiding aanbesteding. Je werkt in duo, waarbij je haar als een mentor coacht in het gehele proces.

We zoeken jou!
 • Je bent allergisch voor ‘we doen het meestal zo’ of ‘dit is gebruikelijk’. Je vindt het leuk, ja echt leuk, om te onderzoeken wat nodig is om de doelen te bereiken en dat te vertalen naar juridisch kaders.
 • Je vindt het leuk om hierbij ook soms in gesprek te gaan met een jeugdige en/of hun ouders/verzorgers om de leefwereld eigen te maken (hierin geen ervaring nodig, wel de bereidheid tot).
 • Je bent ook graag het geweten, stelt scherpe vragen te stellen en durft een ander perspectief in te brengen om de boel even op zijn kop te zetten en daarmee de reikwijdte van mogelijkheden te vergroten.
 • Je hebt ervaring in complexe aanbestedingstrajecten (SAS) in het sociale domein, bij voorkeur in jeugdhulp
 • Je vind het leuk om je kennis te delen en een ander de kneepjes van het vak te leren, met alle dilemma’s die je tegenkomt.
 • Je heb je vakanties nog niet gepland en bent bereid die om het werk heen te plannen.
Wat bieden wij:
Het betreft hier een tijdelijke klus van 25 mei tot en met 30 november .

Jij bent minimaal 16 uur per week beschikbaar van 25 mei tot 30 november, waarbij 36 uur in de maand september. 

Wie zijn wij:

Afdelingsinformatie:
Lees meer over de gemeente Breda: https://www.breda.nl/gemeente-breda-bedrijfsinformatie.

Gesprekken vinden plaats op 19, 20 en 23 mei.
 

 

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Aanbestedingsjurist SED Jeugdhulp die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.