thumbnail
Ontwikkelmanager (interim)

Gemeente Berkelland

Marktstraat 1, 7271 AX Borculo, Nederland

Project- en Programmamanagement
Sluit over 9 dagen
Geen limieten
24-32 Gelderland

Publicatiedatum:

13-05-2022

Sluitingsdatum:

29-05-2022

Begindatum:

15-06-2022

Einddatum:

14-06-2023

Uren per week:

24-32

Wij zijn twee zelforganiserende teams en dagelijks bezig met Vergunningen, Toezicht en Handhaving. We willen graag dat je ons helpt vanuit een helder kader samen te werken aan gezamenlijke doelen waarin we elkaars sterke kanten benutten. Daar kunnen we wel wat hulp bij gebruiken. Daarom zoeken we een

Interim Ontwikkelmanager

24 - 32 uur per week (flexibele inzet)

In eerste instantie voor een jaar. Verlenging is optioneel. Want uiteindelijk willen en kunnen we het als team zelf. Dat past bij zelforganisatie, het inrichtingsprincipe van de gemeente Berkelland.

Als professionals hebben we genoeg vakkennis en kunde die we iedere dag benutten en aanscherpen. Maar we staan voor grote uitdagingen zoals de invoer van de Omgevingswet en het verbeteren en implementeren van onze werkwijzen. Ondertussen hebben we ook onze drukke reguliere werkzaamheden waaraan we graag nog meer kwaliteit toevoegen.

Wat vragen we van jou?

  1. Jij zorgt ervoor dat wij als groep mensen we twee samenhangende teams gaan vormen, dat 1 + 1 weer 3 wordt;
  2. Je geeft richting en helpt ons in de prioritering. Want naast teamvorming is het van belang te sturen op een betere balans tussen capaciteit en werkvoorraad.  Daarvoor is gedegen kennis van het VTH speelveld van belang;
  3. Je verbindt; mens & middelen, processen en onderling. Belangrijk element hierin is ervoor zorgen dat het systeem ondersteunend is in plaats van belemmerend.  Bij team overstijgende vraagstukken ben jij de verbinder en zorg je voor gezamenlijk resultaat;
  4. Komen we er zelf niet uit dan neem jij het besluit. Voor de lange termijn zorg je ervoor dat we dit als teams gezamenlijk kunnen. 

Kortom, je helpt ons op weg met een heldere opdracht en kader voor de toekomst en laat het dan weer geleidelijk aan ons over. Op zo’n manier dat we, als jij weer weg bent, zelf verder kunnen bouwen en bestendigen. Want in onze organisatie werken de teams idealiter zonder direct leidinggevende. Jouw rol zien we dan ook als zeer gewenste maar tijdelijke hulpconstructie.  

Organisatie breed zorgen drie concernopdrachtgevers voor het stellen van de grotere kaders en stimuleren van ontwikkeling. Meer daarover vind je in dit filmpje: https://youtu.be/ziMriLZOnkU

Energiek Berkelland
Berkelland is een veelzijdige actieve gemeente met zo'n 45.000 inwoners. Het is één van de tien grootste plattelandsgemeenten van Nederland. De gemeente heeft vier grote kernen: Borculo, Ruurlo, Eibergen en Neede. Berkelland is genoemd naar de rivier de Berkel. Berkelland staat voor de dynamiek en de stuwkracht van het waterrad. Dit komt terug in het logo van de gemeente.

Spreekt bovenstaande je aan?

Laat ons weten wat je meebrengt en hoe jij ons denkt te gaan helpen in een korte motivatie. Je kunt reageren tot en met  zondag 29 mei 2022. Dit kan uitsluitend via de site van www.werkeningelderland.nl. De gesprekken zijn gepland op dinsdag 31 mei2022 ‘s ochtends. Maandag 30 mei 2022 vindt de selectie plaats van de kandidatendie voor een gesprek worden uitgenodigd. Degenen die hebben ingeschreven horen op 30 mei 2022 of ze op gesprek verwacht worden op 31 mei 2022.

Op deze opdracht zijn de Algemene Inkoopvoorwaarden Achterhoekse Gemeenten voor leveringen en diensten (AIAG 2017) van toepassing.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek je droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je opnemen. Na (telefonisch) contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Ontwikkelmanager (interim) die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.