thumbnail
thumbnail

Kwartiermaker Evenementen

Marktstraat 1, 7271 AX Borculo, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen limieten
24 Gelderland

Begindatum:

1 nov 2023

Einddatum:

31 okt 2025

Uren per week:

24

Publicatiedatum:

7 sept 2023

Organisatie
In Berkelland zijn er jaarlijks ruim 400 evenementen, groot en klein. De evenementen die we in Berkelland kennen zijn divers van aard. Denk hierbij aan evenementen rondom toerisme & recreatie, richting sociaal domein of een combinatie daarvan. Het organiseren van deze evenementen is een samenspel tussen initiatiefnemers, inwoners, vrijwilligers, professionals en de gemeente.

Als kwartiermaker evenementen draag je bij aan het nog meer verbinden van mensen en bij het helpen van organisaties. Vanuit jouw verbindende rol ben je in staat het instrument “evenementen” in te zetten om ons organisatiebeleid -en doelstellingen toe te passen. Denk hierbij aan beleidsvelden richting toerisme & recreatie, verbinden, sociale cohesie, alcohol- en drugspreventie en duurzaamheid.

De rol van evenementenmakelaar betreft een nieuwe functie binnen gemeente Berkelland. Vanuit jouw kennis en ervaring ben je in staat deze (nieuwe) functie vorm te geven binnen gemeente Berkelland. Denk hierbij aan taken, verantwoordelijkheden & positie van deze functie binnen onze organisatie. Binnen de gemeente Berkelland hebben we de ambitie om het een kwaliteitsslag te maken rondom ons evenementenbeleid. Je gaat aan de slag met het opstellen van het evenementenbeleid, waar een herijking van de evenementensubsidie onderdeel van uitmaakt.

Als laatste start je zelf al als evenementenmakelaar. Je bent vraagbaak en aanspreekpunt voor organisaties rondom evenementen, bijvoorbeeld bij het verbinden van initiatiefnemers met betrokken collega’s bij evenementen.

Concreet bestaat jouw opdracht uit drie onderwerpen:

 1. Vormgeven van de nieuwe functie van evenementenmakelaar binnen de gemeente Berkelland;

 2. Organisaties ondersteunen als evenementenmakelaar, dus learning by doing;

 3. Opstellen van evenementenbeleid voor de gemeente Berkelland. Een onderdeel hiervan is een herijking van de huidige evenementensubsidie;

 4. Je kunt zelfstandig werken en bent in staat “het wiel uit te vinden”;

 5. Je bent goed in netwerken en weet wie je daarvoor nodig hebt.

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar vanaf 1 november 2023 tot en met 31 oktober 2025 voor 24 uur per week. Na een half jaar zal er een tussentijdse evaluatie plaatsvinden. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

 • U voegt een cv van maximaal 5 pagina's A4 toe. U dient gebruik te maken van het bijgevoegde template en alle gevraagde onderdelen in te vullen.

 • Ervaring als kwartiermaker en/of als evenementenmakelaar.

 • hbo

Gunningscriteria

 • hbo

 • ervaring als kwartiermaker en/of als evenementenmakelaar.

 • De kandidaat beschikt aantoonbaar over ervaring met het opstellen van evenementenbeleid en het vormgeven van een functie (bijvoorbeeld evenementenmakelaar) , aan te tonen met praktijkvoorbeelden.

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Kwartiermaker Evenementen die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.