thumbnail
thumbnail

HR Adviseur

Marktstraat 1, 7271 AX Borculo, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen limieten
28 Gelderland

Begindatum:

18 apr 2024

Einddatum:

31 dec 2024

Uren per week:

28

Publicatiedatum:

3 apr 2024

Opdracht omschrijving
Team HR zoekt een professional die onze HR-Adviseurs tijdelijk kan ondersteunen bij de vele werkzaamheden die er liggen. In deze opdracht zetten we je voornamelijk in voor ondersteuning van onze Allround HR-adviseurs bij de opgaven die ze vanuit verschillende teams krijgen. Werkzaamheden die hieruit voortkomen zijn o.a. werving en selectie, ondersteuning bij verzuimbegeleiding, borgen van in-, door- en uitstroom van onze medewerkers en het adviseren van teams met betrekking tot HR-vraagstukken. Door je uitgebreide kennis en ervaring kun je moeiteloos taken/werkzaamheden van onze HR-Adviseur oppakken en zelfstandig uitvoeren.

Verantwoordelijkheden

  • Het ondersteunen van onze HR-adviseurs bij hun dagelijkse werkzaamheden.

  • Je bent verantwoordelijk voor het werven en selecteren van kandidaten.

  • Je hebt ervaring met verzuimbegeleiding en je kunt hierdoor als klankbord dienen voor onze HR-Adviseurs.

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar vanaf 18-04-2024 tot en met 31-12-2024 voor 28 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

  • U voegt een cv van maximaal 5 pagina's A4 toe. U dient gebruik te maken van het bijgevoegde template en alle gevraagde onderdelen in te vullen.

  • Minimaal 5 jaar werkervaring als zelfstandig HR-Adviseur.

  • Een afgerond hbo-opleiding in de richting van HRM. Je beschikt over specialistische kennis van verzuimbegeleiding en je kunt dit aantonen.

Wensen

  • Een afgerond hbo-opleiding in de richting van HRM. (20%)

  • Minimaal 5 jaar werkervaring als zelfstandig HR-Adviseur. (40%)

  • Je beschikt over aantoonbare kennis van verzuimbegeleiding. (40%)

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Hibo Abdi via hibo.abdi@kbenp.nl of via 06 433 634 42

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met een van onze opdracht adviseurs.
Opdracht Adviseur
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de HR Adviseur die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.