thumbnail
thumbnail

Ervaren Jurist Privaatrecht

Marktstraat 1, 7271 AX Borculo, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen limieten
24 Gelderland

Begindatum:

4 mrt 2024

Einddatum:

31 mei 2024

Uren per week:

24

Publicatiedatum:

5 feb 2024

Omschrijving van de opdracht
Het ondersteunen van de organisatie (bestuur, directie en medewerkers) op het terrein van privaatrecht. Afwikkeling van Woo-verzoeken. Kennis van WGR en affiniteit met publiekrecht is een pre.

Verantwoordelijkheden

  • het maken van contracten;

  • afwikkelen dagelijkse vraagstukken op het terrein van privaatrecht;

  • adviseren van collega’s en college op het gebied van privaatrecht;

  • afwikkelen en ondersteunen bij de afwikkeling van woo-verzoeken.

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar vanaf 4 maart 2024 tot en met 31 mei 2024 voor 24 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

  • U voegt een cv van maximaal 5 pagina's A4 toe. U dient gebruik te maken van het bijgevoegde template en alle gevraagde onderdelen in te vullen.

  • Werkervaring: minimaal 3 jaar bij gemeentelijke overheid Kennis van privaatrecht vereist. Kennis van de Wet open overheid gewenst. Kennis van de Wet gemeenschappelijke regelingen gewenst.

  • Opleiding: HBO/WO-rechten

Wensen

  • Opleiding: HBO/WO-rechten (40%)

  • Werkervaring: minimaal 3 jaar bij gemeentelijke overheid Kennis van privaatrecht vereist. Kennis van de Wet open overheid gewenst. Kennis van de Wet gemeenschappelijke regelingen gewenst (40%)

  • Werkervaring: minimaal 3 jaar bij gemeentelijke overheid Kennis van privaatrecht vereist. Kennis van de Wet open overheid gewenst. Kennis van de Wet gemeenschappelijke regelingen gewenst. (20%)

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Hibo Abdi via hibo.abdi@kbenp.nl of via 06 433 634 42

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Ervaren Jurist Privaatrecht die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.