thumbnail
thumbnail

Communicatieadviseur

Marktstraat 1, 7271 AX Borculo, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen limieten
28-32 Gelderland

Begindatum:

3 jun 2024

Einddatum:

31 okt 2024

Uren per week:

28-32

Publicatiedatum:

2 apr 2024

Opdracht omschrijving

Communicatieadviseur

28-32 uur per week, tijdelijk voor 5 maanden

Ben jij een enthousiaste en politiek-sensitieve communicatieadviseur? Ben jij sterk in adviseren en uitvoeren? Dan is deze tijdelijke vacature echt iets voor jou. Wij zijn op zoek naar een collega die ons vanaf juni 2024 tot ongeveer 1 november 2024 kan komen versterken, omdat een van onze collega’s dan met zwangerschapsverlof is. We staan ook open voor een interim/zzp’er voor deze vervanging.

Wie zijn wij?
Je komt te werken in een collegiaal team Bestuursondersteuning. Dit team bestaat naast het cluster communicatie uit o.a. programmamanagers en bestuurssecretaresses. Het cluster communicatie bestaat uit drie communicatieadviseurs verbonden aan collegeleden, een communicatieadviseur interne communicatie, een online communicatiespecialist en een communicatiemedewerker.
 

Wij vinden dat communicatie niet alleen van het cluster communicatie is, maar van ons allemaal! Dat dragen we in de dagelijkse praktijk uit. We adviseren bestuurders en collega’s over de inzet van (strategische en operationele) communicatie bij allerlei projecten en werkzaamheden. Ook hebben we expertise in huis als het gaat om het monitoren, het gebruik en de inzet van online media. We volgen trends en innovaties, en onderzoeken hoe we deze het beste voor Berkelland in kunnen zetten.

Verantwoordelijkheden

  • Je geeft strategische en operationele communicatieadviezen aan collega’s en het college van B&W;

  • Je bent woordvoerder/adviseur voor de wethouder die onder andere financiën, economie, afval, onderwijs, natuur & landschap en energietransitie in zijn portefeuille heeft;

  • Daarnaast ben je communicatieadviseur voor een aantal lopende projecten van een andere wethouder;

  • Je beantwoordt vragen van media en verzorgt wekelijkse publicaties in BerkelBericht.

De kandidaat is inzetbaar vanaf 3 juni 2024 tot en met 31 oktober 2024 voor 28-32 uur per week. De inhuuropdracht kan niet worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

U voegt een cv van maximaal 5 pagina's A4 toe.

- Ervaring in een gemeentelijke organisatie is een pré. - Je hebt een vlotte pen. - Je beschikt over een uitstekende politiek-bestuurlijke antenne en bent omgevingsbewust. - Je bent initiatiefrijk, proactief en samenwerkingsgericht. - Je kunt goed omgaan met de dynamiek die het werk met zich meebrengt en bent in staat snel te schakelen.

Je beschikt over een hbo-opleiding communicatie.

40 %

Je beschikt over een hbo-opleiding communicatie.

40 %

- Ervaring in een gemeentelijke organisatie is een pré. - Je hebt een vlotte pen. - Je beschikt over een uitstekende politiek-bestuurlijke antenne en bent omgevingsbewust. - Je bent initiatiefrijk, proactief en samenwerkingsgericht. - Je kunt goed omgaan met de dynamiek die het werk met zich meebrengt en bent in staat snel te schakelen.

20 %

- Ervaring in een gemeentelijke organisatie is een pré. - Je beschikt over een uitstekende politiek-bestuurlijke antenne en bent omgevingsbewust.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met een van onze opdracht adviseurs.
Opdracht Adviseur
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Communicatieadviseur die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.