thumbnail
Bestuurssecretaris/beleidsadviseur

Gemeente Bergen op Zoom

Jacob Obrechtlaan 4, 4611 AR Bergen op Zoom, Nederland

Beleidsadvies
Deze inhuuropdracht is verlopen
€85
18 Noord-Brabant

Publicatiedatum:

18-06-2022

Sluitingsdatum:

27-06-2022

Begindatum:

01-07-2022

Einddatum:

31-12-2022
Intergemeentelijke Sociale Dienst (ISD) Brabantse Wal is een samenwerkingsverband van de gemeenten Bergen op Zoom, Steenbergen en Woensdrecht. De ISD voert voor deze drie gemeenten de taken uit op het gebied van de sociale zekerheid. De beleidsadviseurs van de ISD zijn organisatorisch ondergebracht in de organisatie van de gemeente Bergen op Zoom, afdeling Maatschappelijke Ontwikkeling.
Wij zijn op zoek naar tijdelijke invulling van de functie
 

Bestuurssecretaris / Beleidsadviseur

16-18 uur per week

Ingaande zsm voor de duur van 6 maanden met optie tot verlenging met 6 maanden

Wie zoeken we?

Als bestuurssecretaris ben je ambtelijk contactpersoon en schakelpunt voor medewerkers beleid, MT en bestuur van de 3 aangesloten gemeenten. Je bewaakt de governance van de Gemeenschappelijke Regeling en stemt af met de bestuurders en regiefunctionarissen van de 3 aangesloten gemeenten en het MT ISD. Je draagt zorg voor correcte bestuurlijke besluitvorming en opvolging van deze besluiten. Je bent voor de ISD coördinator en aanspreekpunt voor de kaderbrief, de begroting en de jaarrekening (p en c documenten).

Wat bieden wij?
  • Een veelzijdige en uitdagende functie in een organisatie met een prettige werksfeer in een dynamische werkomgeving. Uurtarief: 85 euro +/- 10%;
  • Gewenste startdatum is zsm.

 

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Bestuurssecretaris/beleidsadviseur die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.