thumbnail
thumbnail

Teamleider Planologie, Bezwaar & Beroep

Raadhuisplein 2, 3771 ER Barneveld, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 120,00
32-36 Gelderland

Begindatum:

29 jul 2024

Einddatum:

31 dec 2024

Uren per week:

32-36

Publicatiedatum:

22 jun 2024

Omschrijving van de opdracht
Dankzij jou worden zowel het team als de individuele medewerkers gestimuleerd en versterkt in hun doorontwikkeling.

Het team
Het team Planologie en Bezwaar & Beroep bestaat uit ongeveer 31 medewerkers (inclusief inhuur) en maakt onderdeel uit van het aandachtsgebied Leefomgeving. Het team bestaat uit professionals die werkzaam zijn als planoloog, jurist, archeoloog, landschapsadviseur of projectleider participatie.

Het team voert veel taken zelf uit, zoals het maken van bestemmingsplannen, ruimtelijke onderbouwingen en begeleiden hiervoor de juridische procedures. Ook het afhandelen van  rechtsbeschermingsprocedures inzake het Omgevingsrecht worden door het team zelf uitgevoerd.

Binnen het aandachtsgebied Leefomgeving zijn we momenteel bezig met een herschikking van taken over de verschillende teams waarbij het team Planologie en Bezwaar & Beroep betrokken is.

Wat ga je doen?

 • Je hebt een scherp oog voor de individuele ontwikkeling van teamleden en creëert een inspirerende omgeving waarin coaching en begeleiding centraal staan, met als doel het potentieel van elk teamlid te maximaliseren.

 • Je bent als integraal leidinggevende verantwoordelijk voor het behalen van resultaten binnen jouw team, waarbij je teamdoelstellingen naadloos aansluiten bij de organisatie brede doelstellingen.

 • Je zet een daadkrachtige koers uit, past interventies toe, zorgt voor transparantie en stimuleert eigenaarschap.

 • Je waarborgt een goede onderlinge verbinding tussen de diverse rollen binnen jouw team en zorg voor draagvlak, verankering en samenhang op organisatieniveau.

 • Je neemt actief deel aan de organisatieontwikkeling, draagt bij aan visieontwikkeling en strategische bedrijfsvoering van de gemeente Barneveld. Je vertaalt deze inzichten naar beleidsadviezen, -voorbereiding en - uitvoering.

Je bent een belangrijke schakel in het bestuurlijke/ambtelijke samenspel.

Verantwoordelijkheden
Zie opdracht omschrijving.

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar vanaf 29 juli 2024 tot en met 31 december 2024 voor 32 - 36 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

 • Je voegt een cv van maximaal 3 pagina’s A4 toe. In de cv neem je privé e-mailadres en mobiel telefoonnummer van de kandidaat op. De kennismakinggesprekken vinden fysiek op het gemeentehuis plaats. De kandidaat die wordt geselecteerd, wordt gevraagd een VOG te overleggen.

 • Aantoonbaar wo werk- en denkniveau met leidinggevende ervaring.

 • Inhoudelijke kennis van ruimtelijk bestuursrecht/planologie (op cv aantoonbaar).

 • Bewezen ervaring in het begeleiden, stimuleren en coachen van medewerkers met aandacht voor het bereiken van resultaten, ontwikkeling van het individu en het team als geheel.

Wensen

 • Ervaring binnen een gemeentelijke organisatie in het fysieke domein (40%)

 • Minimaal 5 jaar ervaring als leidinggevende binnen een gemeentelijke organisatie (op cv aantoonbaar) (40%)

 • Gevoel voor politiek-bestuurlijke verhoudingen (20%)

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Sybren Hindriks via 06 43 53 65 77 / sybren.hindriks@kbenp.nl.
Help
Contact
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Wil je even sparren met een van onze adviseurs?
Neem contact op met onze opdracht adviseur over de opdracht. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via de contact pagina.
Opdracht Adviseur Sybren Hindriks
Sybren Hindriks
Opdracht Adviseur

Ben jij de Teamleider Planologie, Bezwaar & Beroep die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.