thumbnail
thumbnail

Senior Communicatieadviseur

Raadhuisplein 2, 3771 ER Barneveld, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 100,00
32-36 uur Gelderland

Begindatum:

4 dec 2023

Einddatum:

3 jun 2024

Uren per week:

32-36 uur

Publicatiedatum:

9 nov 2023

Wat ga je doen?

 • Je bent een aanspreekpunt voor de inzet van professionele communicatie en participatie bij projecten.

 • Je denkt mee over voorkomende brede strategische vraagstukken.

 • Je ontwikkelt een heldere communicatiestrategie voor projecten en opgaven, vertaalt deze naar goede actieplannen en voert deze samen met de andere communicatieadviseurs en collega’s uit.

 • Je zoekt altijd naar de meerwaarde van samenwerking. Hierin ben je een verbinder, zowel richting externe relaties als richting eigen collega’s.

 • Je onderhoudt als nodig nauwe contacten met de pers, je hebt een rol in de crisiscommunicatie en draait mee in piketdienst.

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar vanaf 4 december 2023 tot en met 3 juni 2024 voor 32-36 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

 • Je voegt een cv van maximaal 3 pagina’s A4 toe. In de cv neem je privé e-mailadres en mobiel telefoonnummer van de kandidaat op. De kennismakinggesprekken vinden fysiek op het gemeentehuis plaats.

  De kandidaat die wordt geselecteerd, wordt gevraagd een VOG te overleggen.

 • Minimaal vijf jaar ervaring als (strategisch) communicatieadviseur. Ervaring in een gemeentelijke organisatie is een must.

 • Je bent een sterke en overtuigende adviseur met een gezonde dosis lef, creativiteit en vakkennis.

 • Je bent politiek-bestuurlijk sensitief en organisatiebewust en je bent een stevige sparringpartner voor organisatie en bestuur.

 • Je bent proactief en kritisch: je bent nieuwsgierig naar de inhoud en kiest daarbij de juiste rol.

 • Afgeronde hbo- of wo-opleiding communicatie of soortgelijk.

Gunningscriteria

 • Minimaal vijf jaar ervaring als (strategisch) communicatieadviseur. Ervaring in een gemeentelijke organisatie is een must.

 • Je bent politiek-bestuurlijk sensitief en organisatiebewust en je bent een stevige sparringpartner voor organisatie en bestuur.

 • Afgeronde hbo- of wo-opleiding communicatie of soortgelijk.

Opleiding
We bieden aanvullend op de functie van Senior Communicatieadviseur een cursus Schrijven van doeltreffende rapporten, notities en adviezen, om je vaardigheden en expertise op dit gebied verder te ontwikkelen en te versterken. Bekijk voor meer informatie onze opleidingen pagina!

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Senior Communicatieadviseur die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.