thumbnail
thumbnail

Senior Beheerder Riolering en Water

Raadhuisplein 2, 3771 ER Barneveld, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 100,00
24-36 uur per week Gelderland

Begindatum:

24 jun 2024

Einddatum:

31 dec 2024

Uren per week:

24-36 uur per week

Publicatiedatum:

24 mei 2024

Opdracht omschrijving
Het aandachtsveld Leefomgeving is het laatste jaar sterk in ontwikkeling. De gemeente groeit en de organisatie groeit daarin mee. Er is door het Concernteam richting bepaald voor de doorontwikkeling van leefomgeving. Dat betekent ook voor team beheer een herschikking van taken. We zoeken een ervaren beheerder die in de doorontwikkeling kan meedenken over het organiseren van het rioolbeheer.

Over de vacature
Als Beheerder Stedelijk water en riolering ben je verantwoordelijk voor beheerstrategie en de coördinatie en inhoudelijke aansturing van het rioolbeheer van het vrij vervalriool, drukriool, rioolgemalen en oppervlaktewater. Je pakt de regie zodat onze projecten een goed kader hebben, je stemt af met je collega’s in het team en kijkt daarbij niet alleen naar je eigen planning, maar neemt ook de planning van deze collega’s integraal mee in je werk.

Wat ga je doen?

 • Je draagt vanuit beheer bij aan de tactische en strategische visie in het beleid (GRP) en zorgt voor de vertaling van vastgesteld beleid (GRP) naar een visie op beheer en uitvoering.

 • Je doet dit op basis van wetgeving, relevant beleid, ontwikkelingen, bestuurlijke ambities en actuele informatie uit het beheersysteem.

 • Je bent aangehaakt bij de begrotingscyclus en adviseert daarbij het management en het bestuur over de benodigde budgetten. Je levert hierbij input voor de P&C cyclus, adviseert over- en geeft uitvoering aan bestuurlijke besluitvorming.

 • Je zorgt voor het prioriteren van onderhouds- en vervangingsmaatregelen en de financiële onderbouwingen en bent opdrachtgever voor realisatie.

 • Je zorgt ervoor dat projecten op rioleringsgebied afgestemd zijn op projecten rondom Wegen, Verkeer en Groen, de integrale aanpak en dat deze klimaatbesteding en duurzaam zijn voor de toekomst.

 • Je bent opdrachtgever voor deonderhouds- en vervangingsmaatregelen aan realisatie

 • Je adviseert in ruimtelijke projecten waarin je integraal meedenkt in projectgroepen.

 • Je bent op de hoogte van ontwikkelingen in beheer en speelt daar met de uitvoering op in

 • Je hebt afstemming met de betrokken vakdisciplines binnen de gemeenten en met derden zoals het waterschap Vallei en Veluwe, de Omgevingsdienst ODDV en initiatiefnemers.

Verantwoordelijkheden
Zie opdrachtomschrijving.

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar vanaf 24 juni 2024 tot en met 31 december 2024 voor 24-36 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

 • Je voegt een cv van maximaal 3 pagina’s A4 toe. In de cv neem je privé e-mailadres en mobiel telefoonnummer van de kandidaat op. De kennismakinggesprekken vinden fysiek op het gemeentehuis plaats. De kandidaat die wordt geselecteerd, wordt gevraagd een VOG te overleggen.

 • Je hebt ervaring met assetmanagement/beheer in het fysieke domein en aantoonbare betrokkenheid met de assets riolering en stedelijk water Je kunt stelselmatig en modelmatig denken, je bent goed in plannen en hebt organisatietalent. Een sterkte persoonlijkheid, die in staat is om taken in een breder verband te plaatsen en sterk gericht is op samenwerking. Je bent in staat de juiste afweging te maken tussen prestaties, kosten en risico's in een politieke omgeving.

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding civiele techniek of vergelijkbaar.

Wensen

 • Je hebt ervaring met assetmanagement/beheer in het fysieke domein en aantoonbare betrokkenheid met de assets riolering en stedelijk water (40%)

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding civiele techniek of vergelijkbaar (30%)

 • Je bent in staat de juiste afweging te maken tussen prestaties, kosten en risico's in een politieke omgeving (30%)

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Jan de Vries via 06 36 51 04 90 of per mail via opdrachtoverheid@kbenp.nl.
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Senior Beheerder Riolering en Water die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.