thumbnail
thumbnail

Senior communicatieadviseur Arnhem Oost

Koningstraat 38, 6811 DG Arnhem, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 90,00
24-36 Gelderland

Begindatum:

14 jun 2023

Einddatum:

31 dec 2023

Uren per week:

24-36

Publicatiedatum:

26 mei 2023

Omschrijving van de opdracht
We zoeken een senior communicatie adviseur voor het Nationaal Programma Arnhem-Oost. Het Nationaal Programma Arnhem-Oost maakt onderdeel uit van het Nationaal Programma Leefbaarheid en Veiligheid (van het ministerie van BZK) en kent een langjarige aanpak (scope 18 jaar) met als hoofddoel dat de huidige en vooral de nieuwe generatie zich optimaal kan ontwikkelen tot zelfbewuste en (veer)krachtige burgers.

De cijfers over de wijken in Arnhem-Oost (Malburgen, Presikhaaf, Arnhemse Broek, Klarendal en Geitenkamp) laten zien dat er op verschillende leefgebieden sprake is van een cumulatie aan uitdagingen – zowel in omvang als intensiteit – en dat er een (groot) onbenut potentieel bestaat. In de vijf wijken van Arnhem-Oost is een integrale, langjarige aanpak nodig om de achterstanden op het gebied van onderwijs, gezondheid, werk & inkomen, leefbaarheid en veiligheid aan te pakken. In de communicatie staat de bewoner centraal.

Het Nationaal Programma Arnhem-Oost wordt langs twee niveaus vormgegeven. De eerste is dat wij als gemeente Arnhem centraal organiseren wat in de vijf wijken het best opgepakt kan worden. Hiervoor werk je samen met de huidige interne communicatie adviseur. Daarnaast zetten we een Alliantie Arnhem-Oost op. Hierin participeert de gemeente Arnhem als partner. Van de communicatieadviseur wordt verwacht een rol te nemen in de ontwikkeling van deze Alliantie, met name het opzetten van een netwerk met onze partners en het ontwikkelen van een strategisch communicatieplan.

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar vanaf half juni tot en met 31 december voor 24-32 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd.

De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure.
Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven.

Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

 • U voegt een cv van maximaal 7 pagina's A4 toe.

 • Kandidaat beschikt over HBO/ WO werk- en denkniveau en heeft een afgeronde opleiding in communicatie, communicatiewetenschappen of soortgelijk.

 • Kandidaat beschikt over relevante werkervaring in participatietrajecten als communicatieadviseur.

 • Vereiste (gedragscompetenties en vaardigheden:
  Flexibel; kan gemakkelijk schakelen op verschillende niveaus.
  Initiatiefrijk; ziet kansen en neemt hier initiatief in.
  Flexibel; houdt van werken in een dynamische omgeving waar niet alles ‘vastligt’

 • Hierbij verklaar ik akkoord te gaan met opdracht specifieke voorwaarden. Zie bijlage OSV Gemeente Arnhem. Tevens ga ik ook akkoord met de algemene voorwaarden van broker Headfirst (www.headfirst.nl).

Gunningscriteria

 • Kandidaat heeft relevante ervaring opgedaan bij een gemeente.

 • Kandidaat is bekend in Arnhem of met de aanpak in de wijken van Arnhem.

 • Kandidaat heeft ervaring met het ontwikkelen van online en offline middelen.

 • Kandidaat heeft ervaring met het aansturen van derden waaronder creatieve bureaus.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Senior communicatieadviseur Arnhem Oost die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.