thumbnail
thumbnail
Procesanalist

Gemeente Arnhem

Koningstraat 38, 6811 DG Arnhem, Nederland

Overig
Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 100,00
32-36 Gelderland

Publicatiedatum:

17-03-2023

Sluitingsdatum:

26-03-2023

Begindatum:

01-04-2023

Einddatum:

01-10-2023

Organisatie
Arnhem wil verbeteren en versnellen op het gebied van haar digitale dienstverlening en digitalisering. Het online zaken doen met de gemeente Arnhem breiden we snel verder uit door te versnellen op online aanvragen/ afhandelingen en de digitalisering van de poststromen. Ook willen we nog meer papierloos gaan werken. Om naar een meer papierloze situatie te gaan is het nodig een omslag te maken naar een bijna volledig digitaal archief. Met deze beweging tot minder papierverbruik sorteren we verder voor op onze duurzaamheid. Ook reduceren we doorlooptijden waarmee we dienstverlening aan inwoners en bedrijven versnellen en onze administratieve lasten verlagen.

Omschrijving van de opdracht
Om het bovenstaande te realiseren worden programmaplannen gemaakt bij bijbehorende deelprojecten. De focus zal in eerste instantie liggen op processen van Burgerzaken en Werk & Inkomen. Gestart zal worden met Burgerzaken.

De Projecten richten zich op:

 • Optimalisering en digitalisering van processen;

 • E-dienstverlening;

 • Digitaal archief;

 • Professionalisering dienstverlening.

De procesanalist vervult een belangrijke sleutelrol in de projecten en heeft de volgende taken:

 • Van begin tot eind, een beeld te vormen van het verloop van werkstromen met input/output en informatiestroom;

 • Procesbegeleider bij het ontwerpen van processen;

 • Procesontwerpen en detailontwerpen maken;

 • De verbeteringen in de klantreis en het proces stem je o.a. af met de mogelijkheden en de bestaande best practices die gefaciliteerd worden de ondersteunende applicaties;

 • Impactanalyses maken;

 • Advies en ondersteuning bij realisatie;

 • Ondersteuning van het implementatie- en veranderteam;

 • Tot stand brengen van begrijpelijke operationele documentatie zoals werkinstructies. Het kwaliteitshandboek voor de gebruikersorganisatie.

Je hebt feeling met informatiestromen-/ voorziening die je onderdeel laat zijn van je verbetervoorstellen. Als procesanalist weet je met jouw sociale skills: te verbinden, aan te sluiten bij de belevingswereld van medewerkers en hun soms aan de hand mee te nemen. Daarbij ben je niet bang om te spiegelen waar nodig. Je vraagt daadkrachtig door, werkt uit en weet details op te sporen, zonder de hoofdzaak uit het oog te verliezen. Je hebt een ‘can do’ mentaliteit. Je bedrevenheid is aanstekelijk en je geeft energie aan je omgeving om mee te werken. Door je analytische en creatieve vaardigheden heb je overzicht en inzicht. Je overziet het grotere geheel met alle details en zoekt naar oplossingen om te verbeteren. Zowel op proces- als menskant, je vormt immers een belangrijke rol bij de verandering.

Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van de bovengenoemde taken binnen het project met bijbehorende kwaliteit en professionaliteit.

Het resultaat moet zijn:

 • Geadopteerde  verbeterde werkprocessen, digitaal wat digitaal kan. Reductie papierstromen;

 • Duidelijke beschreven werkprocessen;

 • Gewenste ondersteuning met de juiste functionaliteit van systemen;

 • E-diensten;

 • Tevreden proceseigenaren en gebruikers.

Je maakt deel uit van het projectteam en aansturing in het project vindt plaats door de projectleider. Vakinhoudelijk en organiek rapporteer je aan de programmamanager van de afdeling Informatie.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Procesanalist die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.