thumbnail
thumbnail
Contentspecialist energieprogramma

Gemeente Arnhem

Koningstraat 38, 6811 DG Arnhem, Nederland

Overig
Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 80,00
24 Gelderland

Publicatiedatum:

16-11-2022

Sluitingsdatum:

25-11-2022

Begindatum:

01-12-2022

Einddatum:

01-07-2023

Uren per week:

24

In Arnhem werken we aan de energietransitie met het programmaplan ‘New Energy Made in Arnhem 2020 - 2030’. Het plan ziet op de gebouwde omgeving, grootschalige opwek, bedrijven & industrie en op mobiliteit. Sinds de invoering staan we onder meer klaar om wijken aan te sluiten op het warmtenet; hebben we windmolens geplaatst; installeren we volop zonne-installaties op daken en velden; werken we met ‘energiearmoede’-maatregelen en energiecoaches; stimuleren we innoverende bedrijven op het terrein van batterijopslag, waterstof, laadtechniek; en we doen nog veel meer.

Voor onze online communicatie zijn we op zoek naar een allround contentspecialist die verantwoordelijk is voor de webredactie en plaatsing van nieuws en goed vindbare webteksten. Dit doe je op onze online kanalen, zoals websites, webtoepassingen, digitale nieuwsbrieven en sociale media. Ook het verbeteren en beheren van de online kanalen behoort tot je takenpakket.

Wat ga je doen?

Je plaatst content op de campagnewebsite www.arnhemaan.nl en de bijbehorende sociale kanalen. Je krijgt hiervoor content aangeleverd of produceert dit zelf. De ambtelijke zinnen en teksten herschrijf je moeiteloos naar begrijpelijke en doelgroepgerichte taal. Hierbij houd je rekening met het schrijven op B1-niveau, digitale toegankelijkheid en zoekmachineoptimalisatie (SEO). Ook voor de bijbehorende sociale kanalen en digitale nieuwsbrieven verzamel, produceer en redigeer je content. Als echte allround contentspecialist laat je geen kans onbenut om de Arnhemmer online te helpen met de energietransitie.

De afdeling communicatie bestaat uit communicatieadviseurs, woordvoerders en online communicatiespecialisten. Bij de communicatieafdeling werken meer dan 20 medewerkers. Wij verzorgen ondersteuning en (zelfstandig) advies en helpen ook bij het laten produceren van communicatiemiddelen. Daarnaast beheren wij onder andere www.arnhem.nl, intranet, de corporate social mediakanalen en de interne beeldbank.

In deze rol werk je samen met het communicatie team van het energieprogramma en is je directe sparringspartner de senior communicatieadviseur van het energieprogramma. Daarnaast onderhoud je goed contact met vijf andere online specialisten en werk je samen aan de totale online presentatie van de gemeente. Zowel intern als extern.

Wie zoeken wij?

Als contentspecialist heb je een goede schriftelijke en beeldende uitdrukkingsvaardigheid, je weet informatie om te zetten in relevante, begrijpelijke, concrete en goed vindbare content. Dit doe je binnen de afgesproken formats en ‘tone of voice’. Dat vraagt vaak om het redigeren van teksten in afstemming met de klant. Daarom werk je binnen en buiten het team actief samen. Je weet ook actief de samenwerking op te zoeken als je verbetering ziet op andere vlakken op het gebied van communicatie. Daardoor draag je graag bij aan een goede onderlinge werkrelatie. Tot slot doen we graag een beroep op jouw creativiteit en initiatief. Je draagt uit eigen beweging ideeën of oplossingen aan en zoekt kansen en mogelijkheden op.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Contentspecialist energieprogramma die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.