thumbnail
thumbnail
Hoofd boekhouding gemeente Apeldoorn

Gemeente Apeldoorn

Marktplein 1, 7311 LR Apeldoorn, Nederland

Sluit over 8 dagen
€ 125,00
16-24 Gelderland

Begindatum:

1 jul 2023

Einddatum:

1 mei 2024

Uren per week:

16-24

Publicatiedatum:

25 mei 2023

In verband met ziekte zijn we op zoek naar een Hoofd Boekhouding. Het Hoofd Boekhouding is eerste aanspreekpunt voor het MT bij vragen over de administratieve (on)mogelijkheden. Hij/zij coördineert de P&C-cyclus en is in die rol voorzitter van het P&C-team. Als ervaren financial is het Hoofd Boekhouding bekend met de financiële regelgeving, heeft veel administratieve kennis en kan deze inzetten vanuit een concernblik. Hij is aanspreekpunt bij complexe administratieve vragen en hakt hierop knopen door. Het Hoofd Boekhouding voelt zich verantwoordelijk voor de inrichting van de financiële administratie.

Deze functie wordt momenteel al ingevuld door een inhuurkracht. Deze kandidaat wordt tevens gevraagd op deze nieuwe opdracht te reageren.

Coördineren P&C-Cyclus

Beheren financiële administratie

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Hoofd boekhouding gemeente Apeldoorn die deze organisatie zoekt?