thumbnail
thumbnail

Senior Projectmanager ruimtelijke ontwikkeling (Nieuw Legmeer) PNL24-1359

Laan Nieuwer-Amstel 1, 1182 JR Amstelveen, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
130
24 Noord-Holland

Begindatum:

5 aug 2024

Einddatum:

1 aug 2025

Uren per week:

24

Publicatiedatum:

10 jul 2024

Omschrijving van de opdracht
Amstelveen en Aalsmeer staan de komende periode voor een forse opgave. In Aalsmeer is een aantal grotere woningbouwprojecten in voorbereiding. Daarnaast wordt gezien de dynamiek in de Metropool Regio Amsterdam verdere groei verwacht. Het groene karakter van de gemeentes wordt gewaardeerd, het voorzieningenniveau is hoog. Schiphol geeft serieuze beperkingen en bereikbaarheid is als vanzelfsprekend een hot issue. Amstelveen gaat de komende 10 jaar fors ontwikkelen, er zijn veel binnenstedelijke herontwikkelingsprojecten en er wordt gewerkt aan de verbreding van de A9.  

De afdeling Nieuw Legmeer/BTAZ, onderdeel van het fysiek domein, werkt voor de uitvoeringsorganisatie Amstelveen en Aalsmeer. Binnen deze afdeling werken projectmanagers, planeconomen & juristen grondzaken, adviseurs omgevingsplannen & vergunningen, omgevingsbeleid en economie & duurzaamheid.

Het huidige bedrijventerrein wordt stapsgewijs getransformeerd naar een levendige, duurzame, kwalitatief hoogwaardige en toekomstbestendige woon-werkwijk: Nieuw Legmeer.

Wij zoeken een stevige projectmanager voor project NIeuw Legmeer / BTAZ. Bij voorkeur een projectmanager die ervaring heeft met onderhandelingstrajecten met grondeigenaren en ontwikkelaars, bijvoorbeeld bij anterieure overeenkomsten. Een pré is kennis van de markt, ervaring in planontwikkeling van eigen grond en in het opstellen van tenderprocedures.

Voor de afdeling Nieuw Legmeer/BTAZ zijn wij op zoek naar een projectmanager ruimtelijke ontwikkeling. De opdracht is vanaf 5 augustus 2024 voor minimaal een jaar en er is een mogelijkheid tot verlenging. Deze verlenging wordt voor afloop van de opdracht besproken en de exacte duur is nu nog niet bekend. Kandidaten met een beschikbaarheid voor  24 uur per week zijn welkom om te reageren. Wij kiezen voor inhuur vanwege specifieke werkzaamheden voor Bedrijventerrein Amstelveen Zuid (BTAZ) en de gebiedstransformatie Legmeer.

Kandidaatomschrijving

 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding.

 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als projectmanager bij een gemeente opgedaan in de afgelopen 13 jaar.

 • Je bent een stevige projectmanager die ervaring heeft met gebiedsontwikkeling en onderhandelingen met ontwikkelaars en grondeigenaren. 

 • Een projectmanager die duidelijk communiceert en stevig aan tafel zit met partijen en bestuurders. Koersvast is en tegelijkertijd een goed ontwikkelde politieke antenne heeft en de projectteams motiveert en stimuleert in het behalen van resultaten. 

Competenties

 • Bestuurssensitiviteit

 • Analytisch vermogen

 • Overtuigingskracht

 • Samenwerken

 • Aanpassingsvermogen

 • Delegeren

Bovenstaande competenties worden tijdens het gesprek beoordeeld door de gemeente.

Referentie
Het checken van referenties kan onderdeel zijn van de procedure. Bij de gevraagde werkervaring, onder het onderdeel ‘eisen’, is het opgeven van een referentie vereist.
Onder een referentie wordt het volgende verstaan: de naam en contactgegevens van een teamleider/leidinggevende van een recente opdrachtgever, die relevant is voor de uitgevraagde opdracht, zoals opgesteld door Gemeente Amstelveen.

VOG
Iedereen die bij de gemeente Amstelveen of Aalsmeer komt werken moet vóór aanvang van zijn werkzaamheden een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) overleggen. De gemeente geeft aan waarop gescreend moet worden door het Centraal Orgaan Verklaring Omtrent Gedrag. Dit is afhankelijk van de werkzaamheden die uitgevoerd gaan worden. De gemeente stuurt de nieuwe collega een e-mail met een link waarmee hij/zij de nieuwe aanvraag voor een VOG af kan ronden. Kosten van de aanvraag kunnen worden gedeclareerd bij de Gemeente Amstelveen.

Talent als basis, diversiteit als kracht. Vanuit deze visie staan al onze vacatures open voor iedereen.

Interviewplanning
De top 3 van kandidaten wordt door de gemeente Amstelveen uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. De gesprekken vinden plaats op dinsdag 30 juli 2024 tussen 10.30 en 13.30 uur. De gesprekken vinden online via Teams plaats. Indien u een kandidaat voorstelt, verzoeken wij u ervoor te zorgen dat deze beschikbaar is om dit tijdstip.

Dienstencategorie
Diensten voor plaatsing van personeel en personeelsverschaffing

CPV code
79000000-4 - Zakelijke dienstverlening: juridisch, marketing, consulting, drukkerij en beveiliging

Eisen

 • Opleiding: Op CV aantoonbaar minimaal een afgeronde HBO opleiding.

 • Werkervaring: Op cv aantoonbaar minimaal 5 jaar werkervaring als projectmanager met het ontwikkelen van ruimtelijke projecten bij een gemeente in de afgelopen 13 jaar.

Wensen

 • Op CV aantoonbaar minimaal een HBO diploma.

 • Op CV aantoonbaar minimaal 5 jaar ervaring als projectmanager ruimtelijke projecten bij een gemeente opgedaan in de afgelopen 13 jaar.

 • Op CV aantoonbare ervaring met onderhandelingen tussen grondeigenaar en de gemeente in de afgelopen 5 jaar.

 • Op CV aantoonbare ervaring met gebiedstransformatie locaties in de afgelopen 5 jaar.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Sybren Hindriks via 06 43 53 65 77 / sybren.hindriks@kbenp.nl.
Help
Contact
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Wil je even sparren met een van onze adviseurs?
Neem contact op met onze opdracht adviseur over de opdracht. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via de contact pagina.
Opdracht Adviseur Sybren Hindriks
Sybren Hindriks
Opdracht Adviseur

Ben jij de Senior Projectmanager ruimtelijke ontwikkeling (Nieuw Legmeer) PNL24-1359 die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.