thumbnail
thumbnail

Klantmanager Activering (WI 24-1356)

Laan Nieuwer-Amstel 1, 1182 JR Amstelveen, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
70
32 Noord-Holland

Begindatum:

2 sept 2024

Einddatum:

31 jan 2025

Uren per week:

32

Publicatiedatum:

10 jul 2024

Omschrijving van de opdracht
Vanwege zwangerschapsverlof zijn wij opzoek naar een tijdelijke Klantmanager Activering. Iedereen die mogelijk kan werken, maar die het op de arbeidsmarkt zonder ondersteuning niet redt, valt onder de Participatiewet. Het uitgangspunt is dat iedereen naar vermogen deelneemt aan de samenleving.  

Na onderzoek zien wij dat meer dan de helft van de mensen die een bijstandsuitkering ontvangen, ontheven zijn wegens een psychische kwetsbaarheid. Vanuit de wetenschap wordt er gesproken over de wisselwerking tussen gezondheid en arbeidsparticipatie.  

Participeren (werk en vrijwilligerswerk) vermindert de psychische problematiek van mensen indien er sprake is van goede ondersteuning. Inactiviteit zou een aanleiding zijn voor psychische problematiek. De afdeling Werk en Inkomen van de gemeente Amstelveen wil zich graag inzetten om deze goede ondersteuning te bieden. 

Daarom is er een pilot gestart waarin je als klantmanager activering de volle aandacht geeft aan klanten met psychische problematiek.  

Hiervoor ga je veelvoudig met klanten in gesprek en probeer je hen te coachen, te motiveren en te activeren richting (maatschappelijke) participatie. 

In dit project zal samengewerkt worden met een GGZ instelling en collega’s vanuit Sociaal team en word je ondersteund  door een trajectbegeleider GGZ. Je bestand bestaat uit circa 50 klanten. 

De opdracht loopt tot en met 31 januari 2025 met een opzegtermijn van 1 maand van beide kanten.
Er is een mogelijkheid tot verlenging. Deze verlenging wordt voor afloop van de opdracht besproken en de exacte duur is nu nog niet bekend.

Kandidaatomschrijving

Competenties:

 • Inlevingsvermogen

 • Coachen

 • Communicatieve vaardigheden motiverende gespreksvoering

 • Relativeren

 • Stressbestendig

Kandidaatsomschrijving

 • Een afgeronde HBO opleiding

 • Ervaring met het coachen en begeleiden van klanten in de rol van Klantmanager activering 

 • Ervaring of affiniteit met GGZ/psychische problematiek

Interviewplanning
De top 3 van kandidaten wordt door de gemeente Amstelveen uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. De gesprekken worden gevoerd op het raadhuis van Gemeente Amstelveen op woensdag 24 juli tussen 10:30 en 16:00 uur.
De kandidaat dient op deze datum beschikbaar te zijn.

Toelichting op rooster
Mogelijkheid om in overleg thuis te werken. Bespreek dit tijdens het interview.

Dienstencategorie
Diensten voor plaatsing van personeel en personeelsverschaffing

Eisen

 • Opleiding: Op CV aantoonbaar minimaal een afgeronde Hbo opleiding.

 • Werkervaring als klantmanager activering: Op CV aantoonbaar minimaal 2 jaar werkervaring als Klantmanager (sociale) activering opgedaan in de afgelopen 4 jaar.

 • Systeemkennis: Op CV aantoonbaar minimaal 1 jaar werkervaring met Suite4SociaalDomein opgedaan in de afgelopen 2 jaar. (noteer in cv bij welke werkgever deze ervaring is opgedaan)

Wensen

 • Op CV aantoonbaar minimaal 1 jaar werkervaring als klantmanager doelmatigheid opgedaan in de afgelopen 4 jaar.

 • Op CV aantoonbaar minimaal 2 jaar ervaring met het begeleiden van klanten met ggz/psychische problematiek in de afgelopen 4 jaar.

 • Op CV aantoonbaar een afgeronde HBO opleiding in de richting van SJD of Social Work (MWD)

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Hibo Abdi via 06 43 36 34 42 / hibo.abdi@kbenp.nl.
Help
Contact
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Wil je even sparren met een van onze adviseurs?
Neem contact op met onze opdracht adviseur over de opdracht. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via de contact pagina.
Opdracht Adviseur Hibo Abdi
Hibo Abdi
Opdracht Adviseur

Ben jij de Klantmanager Activering (WI 24-1356) die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.