thumbnail
thumbnail

Communicatieadviseur Legmeer PNL24-1230

Laan Nieuwer-Amstel 1, 1182 JR Amstelveen, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
95
8 Noord-Holland

Begindatum:

5 aug 2024

Einddatum:

1 jan 2026

Uren per week:

8

Publicatiedatum:

5 jul 2024

Het verouderde bedrijventerrein Legmeer wordt veranderd in een gemengd, duurzaam, groen en toekomstbestendig woon- en werkgebied. De gemeente Amstelveen heeft de regie in de herontwikkeling van het gebied. Een bestaand gebied zoals Legmeer herontwikkelen is ingewikkelder en ingrijpender dan het ontwikkelen van onbebouwde grond. Het is een proces van jaren. Amstelveen wil volgens de eisen van de Woningbouwimpuls de eerste paal voor ongeveer 2.157 nieuwe woningen binnen drie jaar slaan. En binnen tien jaar voor de laatste woningen.

De communicatie- en omgevingsadviseur Legmeer maakt deel uit van team Communicatie en werkt vooral veel samen met de collega’s van de projectorganisatie Legmeer van de afdeling Stedelijke Ontwikkeling. De medewerkers van team Communicatie adviseren over communicatievraagstukken en werken deze uit in aanpak en middelen. Zo zorg je ervoor dat de verschillende stakeholders binnen en rondom het gebied tijdig en juist worden geïnformeerd, communiceer je  naar aanleiding van gemeentelijke besluitvorming en zorg je ervoor dat het project Legmeer op de kaart wordt gezet. Naast je adviserende rol heb je een hands-on-mentaliteit. Je bent gewend snel te schakelen tussen advies en uitvoering.

Wij zoeken een doortastende en proactieve adviseur met voelsprieten in de samenleving en politiek-bestuurlijke sensitiviteit. Iemand die kansen ziet maar ook valkuilen in communicatie en omgevingsmanagement. Je hebt een vlotte pen en oog voor beeldregie. Je hebt geen negen-tot-vijf mentaliteit en neemt je verantwoordelijkheid voor het goed uitvoeren van je taken en voor het boeken van resultaat.

De opdracht loopt tot 1 januari 2026. Er is een mogelijkheid tot verlenging. Deze verlenging wordt voor afloop van de opdracht besproken en de exacte duur is nu nog niet bekend.

Kandidaatomschrijving

 • Minimaal een afgeronde bachelor Hbo opleiding.

 • Je hebt een hands on mentaliteit.

 • Je bent creatief en flexibel.

 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als communicatieadviseur binnen een gemeente/overheid en begrijpt omgevingsmanagement als geen ander.

 • Ervaring met communicatieprojecten en of omgevingsmanagement binnen het fysiek domein is een pré.

 • Je bent bewezen succesvol in de uitrol van communicatie binnen de publieke sector.

 • Je hebt een uitstekende pen en hebt ervaring met communicatie naar verschillende stakeholders.

 • Je krijgt zaken op een natuurlijke manier voor elkaar en bent een doorzetter, zonder daarbij de relatie met anderen uit het oog te verliezen.

 • Je bent energiek, enthousiast, integer en loyaal aan je team en de organisatie.

 • Je hebt ervaring in een politiek-bestuurlijke context en hebt gevoel voor bestuurlijke verhoudingen.

Competenties

 • Resultaatgericht

 • Betrouwbaar

 • Doortastend

 • Energiek / Aanpakker / doener

 • Politiek en maatschappelijk

 • sensitiviteitInteger

 • Teamplayer

 • Goed luisteren

Bovenstaande competenties worden tijdens het gesprek beoordeeld door de gemeente.


Referentie
Het checken van referenties kan onderdeel zijn van de procedure. Bij de gevraagde werkervaring, onder het onderdeel ‘eisen’, is het opgeven van een referentie vereist.
Onder een referentie wordt het volgende verstaan: de naam en contactgegevens van een teamleider/leidinggevende van een recente opdrachtgever, die relevant is voor de uitgevraagde opdracht, zoals opgesteld door Gemeente Amstelveen.


VOG

Iedereen die bij de gemeente Amstelveen of Aalsmeer komt werken moet vóór aanvang van zijn werkzaamheden een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) overleggen. De gemeente geeft aan waarop gescreend moet worden door het Centraal Orgaan Verklaring Omtrent Gedrag. Dit is afhankelijk van de werkzaamheden die uitgevoerd gaan worden. De gemeente stuurt de nieuwe collega een e-mail met een link waarmee hij/zij de nieuwe aanvraag voor een VOG af kan ronden. Kosten van de aanvraag kunnen worden gedeclareerd bij de Gemeente Amstelveen.

Interviewplanning

..
De top 3 van kandidaten wordt door de gemeente Amstelveen uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. De gesprekken vinden plaats op 23 juli 2024 tussen 11.00uur en 13.00uur. De gesprekken vinden online via Teams plaats. Indien u een kandidaat voorstelt, verzoeken wij u ervoor te zorgen dat deze beschikbaar is om dit tijdstip.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 / britt.emmen@kbenp.nl.
Help
Contact
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Wil je even sparren met een van onze adviseurs?
Neem contact op met onze opdracht adviseur over de opdracht. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via de contact pagina.
Opdracht Adviseur Britt Emmen
Britt Emmen
Opdracht Adviseur

Ben jij de Communicatieadviseur Legmeer PNL24-1230 die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.