thumbnail
thumbnail

Consulent Sociaal Domein (specialisatie Vroegsignalering /Schuldhulpverlening)

Markt 7, 7121 CS Aalten, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen limieten
24 Gelderland

Begindatum:

24 jun 2024

Einddatum:

31 dec 2024

Uren per week:

24

Publicatiedatum:

3 jun 2024

Opdracht omschrijving
Als Consulent Sociaal Domein met specialisatie vroegsignalering voer je integraal de vroegsignalering uit. Je voert de regie en legt verbindingen met de aanpalende beleidsterreinen. Je voert intakegesprekken met (potentiële) cliënten, hierin zit ook een informatie- en adviesfunctie en een voorzieningencheck.

Verantwoordelijkheden
Je bent verantwoordelijk voor een outreachende aanpak vroegsignalering. Je acteert actief op binnengekomen signalen van betalingsachterstanden van verhuurders, zorgverzekeraars, energiemaatschappijen en drinkwaterbedrijven, zodat inwoners met beginnende betaalachterstanden of (problematische) schulden in een vroeger stadium bereikt worden.

Tot slot ga je aan de slag met het opstellen van een plan van aanpak of adviesrapportage waarin je alle leefgebieden hebt uitgevraagd en een duidelijk financieel advies concludeert.

Daarnaast adviseer je onder andere over het openen van budgetbeheer en het opstellen van een budgetplan.

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar vanaf 24 juni 2024 tot en met 31 december 2024 voor 24 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

  • Je voegt een cv van maximaal 5 pagina's A4 toe.

  • Je hebt 2 - 5 jaar relevante werkervaring opgedaan in de afgelopen jaren in een gemeentelijke organisatie.

  • Je hebt een relevante HBO opleiding afgerond.

Wensen

  • Je hebt een relevante HBO opleiding afgerond (40%)

  • Je hebt 2 - 5 jaren relevante werkervaring opgedaan in de afgelopen jaren in een gemeentelijke organisatie (40%)

  • Je hebt kennis van de sociale wet- en regelgeving, de gedragscode van de NVVK, kennis van NEN 8048 en kennis van de sociale kaart; Ervaring met Allegro is een pré; Je beschikt over een brede financiële kennis op het gebied van de schuldhulpverlening; Je hebt bij voorkeur kennis van beslagwetgeving (20%)

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Sybren Hindriks via 06 43 53 65 77 of per mail via sybren.hindriks@kbenp.nl.
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Consulent Sociaal Domein (specialisatie Vroegsignalering /Schuldhulpverlening) die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.