thumbnail
Medisch secretaresse

Gelre Ziekenhuizen

Albert Schweitzerlaan 31, 7334 DZ Apeldoorn, Nederland

Financieel-administratief
Sluit over 9 dagen
Geen maximum
28 Gelderland

Publicatiedatum:

17-06-2022

Sluitingsdatum:

16-07-2022

Begindatum:

19-09-2022

Einddatum:

31-01-2023

Uren per week:

28
Medisch secretaresse polikliniek Longgeneeskunde

Wil jij het visitekaartje van onze afdeling zijn en wil jij het verschil maken voor de patiënt, dan zoeken we jou…! Wij hebben een vacature voor een medisch secretaresse voor de polikliniek longgeneeskunde

De Afdeling
De polikliniek longgeneeskunde zoekt tijdelijk versterking van ons team voor vervanging tijdens zwangerschap. Wij zoeken een gemotiveerde collega die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. Enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie heeft een voorkeur  Je komt te werken op de locatie Apeldoorn in een fijn en professioneel team, waar elke dag flink door gewerkt  wordt om o.a. alle verwijzingen die binnenkomen te plannen, en de wachttijd aan de telefoon kort te houden.

Werkzaamheden
Samen met je collega's zorg je ervoor dat de werkzaamheden aan de balie en aan de telefoon vlekkeloos verlopen. Zo werk je aan de balie om patiënten te ontvangen en aan te melden en werk je aan de telefoon om patiënten een afspraak te geven en te informeren over de voorbereidingen. Daarnaast beantwoord en onderhoud je contacten met diverse interne en externe zorgverleners.

Functie eisen
Het team van administratief medewerkers bestaat uit medisch secretaresses. Om ons team tijdelijk te versterken zoeken wij een medisch secretaresse die klantgericht, accuraat, proactief, flexibel en stressbestendig is. Je kan goed overzicht bewaren in een hectische omgeving en werkt gestructureerd. Je communiceert op een prettige manier naar patiënten en collega’s. Het type collega dat we zoeken is iemand met ‘pit’, die goed in teamverband maar ook zelfstandig kan werken.

Vind jij werken in een dynamische omgeving prettig en ben je gediplomeerd medisch secretaresse? Of heb je een gelijk waardig diploma, met minimaal medische terminologie, dan nodigen wij je uit om te solliciteren. Ervaring en/of kennis van SAP/HIX EPD

Ons aanbod
Een tijdelijke opdracht van 28 uur per week van 19 september 2022 tot 31 januari 2023.

Werken in Gelre betekent werken in een mooie, groene omgeving van de Veluwe en aan de rand van de IJssel in een voormalige Hanzestad met alle voorzieningen die je mag verwachten. De locaties zijn centraal gelegen en uitstekend bereikbaar via de A1, A50 en de N348


Organisatie
Gelre ziekenhuizen is een topklinische ziekenhuisorganisatie met locaties in Apeldoorn en Zutphen. Daarnaast beschikt Gelre in Lochem, Doesburg, Dieren en Epe over buitenpoliklinieken en een Diagnostisch Centrum in Apeldoorn. Met meer dan 3.600 betrokken medewerkers, van medisch specialist tot vrijwilliger, wordt elke dag gewerkt aan een betere gezondheid voor de 350.000 mensen in het verzorgingsgebied. Gelre ziekenhuizen is ambitieus en zal de komende jaren vanuit een solide fundament transformeren naar een veelzijdige (netwerk)organisatie voor persoonlijke en hoogwaardige medisch specialistische zorg.


 

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Medisch secretaresse die deze organisatie zoekt?