thumbnail
thumbnail

Teammanager Werkplus

Edam-Volendam

W. van der Knoopdreef 1, 1132 KN Volendam, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
24 Noord-Holland

Begindatum:

1 jul 2023

Einddatum:

1 jan 2024

Uren per week:

24

Publicatiedatum:

26 mei 2023

Opdracht
De werkzaamheden zijn gericht op de doelgroep van de Wet Sociale Werkvoorziening in relatie tot de uitvoering en doorontwikkeling van Stichting Werkplus. Binnen de uitvoeringsorganisatie Werkplus ben je als strategisch adviseur/teammanager eindverantwoordelijk voor zowel de kwantitatieve als de kwalitatieve doelstellingen en uitvoering van de werkzaamheden van St. Werkplus. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de uitwerking van de gekozen scenario analyse om de stichting op te heffen en de taken onder te gaan brengen binnen de gemeentelijke organisatie waarbij je rekening houdt met verschillende vastgestelde ijkpunten die door het bestuur van Stichting Werkplus zijn bepaald.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Minimaal een afgeronde opleiding op hbo bachelor niveau;
2. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring als adviseur op het gebied van werk en inkomen/ sociaal domein bij een overheidsinstelling;
3. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in een leidinggevende rol binnen het sociaal/ maatschappelijk domein van een gemeente;

Gunningscriteria (weging, totaal 100 punten)
4. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als adviseur over de uitvoering van de wet sociale werkvoorziening bij een gemeentelijke instelling of uitvoering organisatie (40 punten);
5. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als adviseur op het gebied van sociale werkvoorziening bij een gemeentelijke instelling of uitvoeringorganisatie (40 punten);
6. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met de doorontwikkeling van de processen binnen het sociaal domein ten behoeve van de Wsw (20 punten).

Competenties

  • Je bent een natuurlijk leidinggevende;

  • Je hebt probleemoplossend vermogen;

  • Je bent innoverend en hebt een duidelijke visie;

  • Je bent analytisch en hebt lef om buiten de gebaande paden te denken en te handelen.

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 11.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht € 2,25 in rekening bij de winnende leverancier. 

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Ma – Di – Wo – Do – Vr

Planning
De gesprekken bij de opdrachtgever zijn gepland op dinsdag 6 juni 2023 van 9:00 uur tot 14:00 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op maandag 5 juni 2023 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.

Voor de zzp'er

  • De opdrachtgever zal om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vragen.

  • Het facturatieproces van deze opdracht verloopt middels de facturatiemodule van Flextender. Indien u de opdracht gegund krijgt, ontvangt u een handleiding.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Teammanager Werkplus die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.