thumbnail
Jobcoach Social Firm

Edam-Volendam

W. van der Knoopdreef 1, 1132 KN Volendam, Nederland

Sociaal Domein
Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
24 Noord-Holland

Publicatiedatum:

15-06-2022

Sluitingsdatum:

27-06-2022

Begindatum:

Z.S.M.

Einddatum:

-

Uren per week:

24

Organisatie
Edam-Volendam: een wereldmerk
Met meer dan 36.000 inwoners en een oppervlakte van ruim 8.000 hectare bestaat Edam-Volendam uit tien kernen en buurtschappen met een eigen verhaal, eigen tradities en een rijke cultuur. Vissers, boeren en stedelingen. Klederdracht, kaas, paling, veenweiden, polder, water, talloze monumenten, sport, toerisme en muziek. Nuchter, eigenwijs, sociaal, onafhankelijk, coöperatief, betrouwbaar, ambitieus, slagvaardig en werklustig. Een palet van verscheidenheid dat kleur geeft aan onze gemeente en het tevens aantrekkelijk maakt voor mensen van ver buiten de gemeentegrenzen om ons te bezoeken. Edam-Volendam is een wereldmerk.

Ondernemend en Betrokken
Samen met inwoners, bedrijven en instellingen bouwt het bestuur en de gemeentelijke organisatie aan een gemeenschap die bijdraagt aan het welzijn. De inwoners zijn makkelijk in contact, benaderbaar en hechten waarde aan gelijkwaardigheid. Mensen zijn zichzelf, voelen een onderlinge verbondenheid en houden van hard werken. Betrokkenheid en ondernemerschap zijn de belangrijkste ingrediënten voor onze ambities. Ze staan aan de basis van ons succes. Door onze saamhorigheid en onderlinge verbondenheid weten we wat er leeft en waar we elkaar kunnen helpen. Met onze ondernemende geest krijgen we dingen voor elkaar. We zetten onszelf in als mensen met ieder onze eigen kwaliteiten en bundelen zo onze krachten voor een betrokken en ondernemende gemeente. Onze missie luidt dan ook: ‘Ondernemend en Betrokken’.

De gemeente Edam-Volendam is een aantrekkelijke gemeente om in te leven, te wonen en te werken. Als gemeente kijken we van buiten naar binnen (samen met de inwoner), werken we volgens het principe Van Ik-naar-Wij, bouwen we op vertrouwen, zijn we resultaatgericht binnen een goede werksfeer en is er voor de medewerker ruimte voor ontwikkeling, opleiding en doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie.

Opdracht
Gemeente Edam-Volendam, afdeling Samenleving, sectie Breed Sociaal Loket.

Het team bestaat uit een mix van zowel jonge als oudere collega’s. Het is een enthousiast, ervaren en sociaal team met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Samen zijn zij verantwoordelijk voor de uitvoering van de WMO, P-wet, Jeugdwet en aanverwante waarbij goede dienstverlening hoog in het vaandel staat en de burger centraal. Voor de realisatie van de werkgelegenheidsdoelstelling van de gemeente Edam-Volendam gericht op de matching van (kwetsbare) inwoners in Edam-Volendam naar werk, zoeken wij een jobcoach met het liefst ook trainerskwaliteiten.

Als jobcoach ben je vooral bezig met de matching van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt voor (kwetsbare) inwoners in de gemeente Edam-Volendam met een uitkering vanuit de Participatiewet of andere regelingen. Daarnaast verwachten we dat je als jobcoach de geselecteerde deelnemers groepsgewijs een stap verder brengt in hun zelfvertrouwen en de benodigde werknemersvaardigheden. Verder zorg je voor een effectieve samenwerking met de Social Firm, externe partijen en gemeentelijke partners.

Wat maakt deze functie interessant en boeiend? Je bent de spin in het web, je initieert werkgelegenheidsprojecten en je bent verantwoordelijk voor de uitvoering en het succes van een, door een projectmanager juist opgezet, instroom- doorstroom- en uitstroomproject in samenwerking met een Social Firm in Edam-Volendam. Je bent een energieke en verbindende persoonlijkheid, je denkt in kansen en mogelijkheden, je bent een aanpakker, je bent resultaatgericht en je kan mensen in beweging zetten, zowel groepsgewijs als ook individueel. Als je je kwaliteiten graag verder wil ontwikkelen, is dit jouw kans!

Vereisten / knock-outcriteria
1. Afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau;
2. Aantoonbare werkervaring als jobcoach of casemanager werk in het sociaal domein;

Gunningscriteria (weging, totaal 100 punten)
3. Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 3 jaar als jobcoach of casemanager werk (40 punten);
4. Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring als coach / begeleider (30 punten);
5. Afgeronde opleiding/training op het gebied van jobcoaching (20 punten);
6. Uiterlijk beschikbaar per 11 juli 2022 (10 punten).

Competenties
Wij vragen voor deze functie iemand die zich herkent in de volgende competenties;

  • Sterke communicatie vaardigheden;

  • Empathisch;

  • Praktisch;

  • Oplossingsgericht en initiatiefrijk;

  • Oog voor culturele verschillen;

  • Verbinden en samenwerken.

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 9.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht € 2,25 per gewerkte uur in rekening bij de winnende leverancier. 

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: in overleg.

Planning
De gesprekken bij de opdrachtgever zijn gepland op vrijdag 1 juli 2022. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op woensdag 29 juni 2022  bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl. 

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Jobcoach Social Firm die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.