thumbnail
thumbnail

Projectleider Vastgoedontwikkeling

De Ronde Venen

Croonstadtlaan 111, 3641 AL Mijdrecht, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€115
32 - 36 Utrecht

Begindatum:

1 mrt 2024

Einddatum:

1 dec 2024

Uren per week:

32 - 36

Publicatiedatum:

7 feb 2024

Organisatie       
Tussen Amsterdam en Utrecht ligt gemeente De Ronde Venen. Een groene oase in een waterrijk gebied met acht kleurrijke dorpen, waar zo’n 45.000 mensen met plezier wonen en werken.
In Mijdrecht staat het gemeentehuis. De thuishaven van ruim 300 hardwerkende en betrokken collega’s. ‘Samen voor elkaar’ echoot door de gangen. Het is de essentie van de organisatieontwikkeling die onze organisatie toekomstbestendig maakt.

We hebben grote opgaven, bijvoorbeeld op het gebied van veiligheid, woningbouw, klimaatadaptatie, energietransitie en een circulaire en inclusieve economie. Deze ambities maken we waar door een intensieve samenwerking met collega’s van alle teams, onze inwoners, partners in de gemeente, het college en de raad.

Opgave
In het team Ruimtelijke Ontwikkeling en Vastgoed werken we aan de nieuwe woon- en werkgebieden in de gemeente. De ambitie is gericht op het bouwen van 4800 woningen en 12 hectare nieuw bedrijventerrein. Concreet werken we nu aan projecten gericht op de bouw van ruim 3200 woningen en starten we met de ontwikkeling van 8 hectare bedrijventerrein. Daarnaast is het team verantwoordelijk voor onderwijshuisvesting, sportaccommodaties en gebouwenbeheer en alles wat daar mee samenhangt. 

Opdracht
Als projectleider vastgoedontwikkeling ga je aan de slag met een aantal projecten. Je grootste opgave ligt in Wilnis. Daar wordt een supermarkt verplaatst,  wordt een basisschool in combinatie met een dorpshuis gebouwd en ontstaat er ruimte voor woningbouw op de locatie van de oude supermarkt. Het is jouw taak om dit proces te begeleiden. Dat doe je samen met de externe partijen (zoals de vastgoedeigenaren, de supermarkt en het schoolbestuur) en met de collega’s binnen onze organisatie. Voor informatie over deze projecten zie:  Koningin Julianaschool en dorpshuis De Willisstee - Gemeente De Ronde Venen en Nieuw clubgebouw CSW en verhuizing van Jumbo - Gemeente De Ronde Venen.

Daarnaast ga je aan de slag met een opgave in Vinkeveen. Daar is een locatie die deels in eigendom is van de gemeente. Je zorgt ervoor dat voor dit gebied een ontwikkelkader wordt opgesteld.
Tenslotte ga je aan de slag met een aantal ontwikkel- en vastgoedopgaves in onze dorpen. Welke dat precies zijn bepalen we met jou in overleg.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau;
2. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 6 jaar als projectleider vastgoed en of gebiedsontwikkeling;
3. Uiterlijk beschikbaar per 1 maart voor minimaal 32 uur in de week.

Gunningscriteria (weging, totaal 100 punten)
4. Aantoonbare werkervaring met projectleiding op het gebied van vastgoed (zoals onderwijshuisvesting, sportaccommodaties of  ander maatschappelijk vastgoed) (35 punten);
5. Aantoonbare werkervaring als projectleider gebiedsontwikkeling (35 punten); 
6. Een maximaal uurtarief van €115,- exclusief BTW/ inclusief reiskosten woon-werkverkeer en fee Flextender (30 punten).

Competenties

  • Politieke sensitiviteit;

  • Houdt het overzicht;

  • Communicatief vaardig.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht € 2,25 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier. 

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Ma – Di – Wo – Do – Vr.
Hybride is mogelijk wel minimaal 50% op kantoor.

Planning
De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op donderdag 15 februari 2024 tussen 14.00 uur en 16.30 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op woensdag 14 februari 2024 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.

Voor de zzp'er

  • De opdrachtgever zal om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vragen.

  • Het facturatieproces van deze opdracht verloopt middels de facturatiemodule van Flextender. Indien u de opdracht gegund krijgt, ontvangt u een handleiding.

  • Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi).

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Projectleider Vastgoedontwikkeling die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.