thumbnail
thumbnail

Werkregisseur (Jobcoach/trajectbegeleider)

De Binnenbaan

Edelgasstraat 250, 2718 TC Zoetermeer, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€65
32 tot 36 Zuid-Holland

Begindatum:

Z.S.M.

Einddatum:

-

Uren per week:

32 tot 36

Publicatiedatum:

15 mrt 2023

Organisatie
Bij De Binnenbaan geloven we in de waarde van werk. Wij geven onze kandidaten daarom het zelfvertrouwen en de vaardigheden voor een kansrijke (door)start. Daarbij is passie het sleutelwoord voor een duurzaam resultaat. Met de juiste ontwikkeling en matching streeft De Binnenbaan bij uitstek naar een duurzame plaatsing. Hierbij speelt de zogeheten ‘dubbele klantbenadering’ een belangrijke rol: het gaat om een ideale afstemming tussen het talent van de kandidaat en de behoefte van de werkgever. Aan de werkregisseur de taak om proactief en met frisse blik beide met elkaar te verbinden.

De werkregisseurs zijn het visitekaartje van De Binnenbaan. Bij de Binnenbaan krijgt het takenpakket van de voormalig klantmanager een nieuwe invulling. Wij kennen geen doelgroepen maar alleen kandidaten. De werkregisseur van de toekomst begeleidt kandidaten met korte of een iets langere afstand tot de arbeidsmarkt. Waarbij de nadruk ligt op contact met kandidaten en werkgevers. Bij De Binnenbaan werken we van ‘binnen naar buiten’. Dat wil zeggen dat wij onze kandidaten de waarde van werk zoveel mogelijk op werkvloer bij werkgevers laten ervaren.

Afdeling ontwikkeling
Binnen de afdeling ontwikkeling bieden wij begeleiding aan iedereen die werk zoekt of (beschut) werk heeft. Wij geloven in de waarde van werk voor iedereen. Om voor onze kandidaten een goede match te vinden kijken we naar hun passie, talenten en mogelijkheden. Onze werkregisseurs maken hierin echt verschil. Op de werkvloer bieden wij zowel individueel maatwerk als groepsgewijze begeleiding afhankelijk wat passend is. Onze droom? Een inclusieve arbeidsmarkt.

Opdracht
Als werkregisseur ben je het visitekaartje van de Binnenbaan. Jij gelooft dat er voor iedereen een passende (werk)plek is. Je zet je daar maximaal voor in omdat je gelooft dat iedereen de waarde van werk moet kunnen ervaren. Jij helpt mensen groeien, ziet onontdekte talenten en weet waar creatief maatwerk nodig is. Het is daarom handig dat je snel kunt inschatten wat iemand nodig heeft en doet dat liefst op de plek waar het om gaat: de werkvloer.

Je kent daarnaast ook goed de weg door het landschap van wet- en regelgeving om werkgevers te faciliteren.  

De Binnenbaan staat voor maximale ontwikkeling. Van kandidaten, maar natuurlijk ook van onze eigen medewerkers. Als werkregisseur help je anderen zich te ontwikkelen maar blijf je zelf ook in beweging. Samen met teamgenoten probeer je nieuwe methodes te ontwikkelen om onze dienstverlening verder te verbeteren. Het vraagt dus om denken en doen.

Specifiek voor deze opdracht zoeken we een tijdelijke collega die invulling gaat geven aan het in beeld brengen van Participatiewet kandidaten in ons diagnose werktraject de Startbaan (trajectbegeleiding) en de begeleiding en ontwikkeling van onze doelgroep kandidaten en medewerkers (SW, garantiebanen en ‘nieuw beschut’) op of naar de werkplek (jobcoaching).

Dus, ben je een ‘denkende doener’ die graag zijn steentje wil bijdragen aan een jonge organisatie? Wil jij het gezicht zijn van De Binnenbaan voor kandidaten, scholen, werkgevers en andere betrokken partijen? En ben je een flexibele duizendpoot en een verbinder die de handen op elkaar weet te krijgen om samen de kandidaat in beeld te krijgen en de juiste werkplek voor de kandidaat te vinden? Dan gaan we graag met jou in gesprek!

Jouw taken
- Jij draagt bij aan de ontwikkeling van doelgroepmedewerkers en PW kandidaten met een arbeidsbeperking;
- Jij matcht kandidaten en realiseert duurzame uitstroom;
- Jij helpt kandidaten zich te ontwikkelen;
- Je coacht op de werkplek;
- Je maakt op basis van jouw bevindingen individuele ontwikkelplannen voor de medewerkers en kandidaten;
- Jij werkt uitstekend samen met werkgevers;
- Jij helpt nieuwe producten en werkmethodieken te ontwikkelen om onze dienstverlening te verbeteren.

Functieprofiel
- Afgeronde HBO opleiding;
- Je hebt kennis van de arbeidsmarkt, Sociale Werkvoorziening, Participatiewet en van het sociaal domein;
- Ervaring met genoemde werkzaamheden met cliënten met een arbeidsbeperking;
- Ervaring met (job)coaching;
- Kennis van (specifieke) doelgroepen en/of kennis van ziektebeelden;
- Je hebt goede sociale vaardigheden en bent een echte netwerker;
- Je ziet kansen en denkt vanuit mogelijkheden;
- Je hebt aantoonbare ervaring binnen een soortgelijke functie

Vereisten / knock-outcriteria
1. Uurtarief maximaal € 65,00 inclusief reiskosten en fee Flextender, exclusief BTW;
2. Aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar met het werken met de doelgroep banenafspraak, sociale werkvoorziening  en nieuw beschut als werkregisseur;
3. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau

Gunningscriteria (weging, totaal 100 punten)
4. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau in de richting van SJD, SPH, P&O, MWD of Social Work (20 punten);
5. Minimaal 2 jaar van de afgelopen 5 jaar aantoonbare werkervaring op het gebied van re-integratie jobcoaching en/of trajectbegeleiding van een werkfit/diagnose. (40 punten);
6. Aantoonbare kennis van beperkingen en/of kennis van ziektebeelden en verzuimbegeleiding opgedaan middels werkervaring of middels gevolgde opleidingen / cursussen (maak dit duidelijk aantoonbaar in het cv) (15 punten);
7. Aantoonbare werkervaring met jobcoaching en/of trajectbegeleiding van een werkfit/diagnose traject (25 punten);

Competenties

  1. Communiceren;

  2. Samenwerken;

  3. Flexibiliteit;

  4. Stressbestendigheid;

  5. Digitaal vaardig (ervaring met Compas is een pré)

  6. Resultaatgericht

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 9.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht € 2,25 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier.

Benodigd aantal professionals
1-3.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Ma – Di – Wo – Do – Vr. We werken op kantoor en op locatie, thuiswerken max. 1 dag per week.

Planning
De gesprekken zijn gepland in op woensdagochtend 29 maart 2023. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op maandag 27 maart 2023 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.

Voor de zzp'er

  • Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een vereiste.

  • Het facturatieproces van deze opdracht verloopt middels de facturatiemodule van Flextender. Indien u de opdracht gegund krijgt, ontvangt u een handleiding.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Werkregisseur (Jobcoach/trajectbegeleider) die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.