thumbnail
thumbnail
Werkregisseur intensieve begeleiding met een specialisatie jongeren en/of statushouders

De Binnenbaan

Edelgasstraat 250, 2718 TC Zoetermeer, Nederland

Sociaal Domein
Deze inhuuropdracht is verlopen
€65
32 tot 36 Zuid-Holland

Publicatiedatum:

11-03-2023

Sluitingsdatum:

20-03-2023

Begindatum:

Z.S.M.

Einddatum:

-

Organisatie
Bij De Binnenbaan geloven we in de waarde van werk. Wij geven onze kandidaten daarom het zelfvertrouwen en de vaardigheden voor een kansrijke (door)start. Daarbij is passie het sleutelwoord voor een duurzaam resultaat. Met de juiste ontwikkeling en matching streeft De Binnenbaan bij uitstek naar een duurzame plaatsing. Hierbij speelt de zogeheten ‘dubbele klantbenadering’ een belangrijke rol: het gaat om een ideale afstemming tussen het talent van de kandidaat en de behoefte van de werkgever. Aan de werkregisseur de taak om proactief en met frisse blik beide met elkaar te verbinden.

Bij de Binnenbaan krijgt het takenpakket van de voormalig klantmanager een nieuwe invulling. Wij kennen geen doelgroepen maar alleen kandidaten. De werkregisseur van de toekomst begeleidt kandidaten met korte of een iets langere afstand tot de arbeidsmarkt. Waarbij de nadruk ligt op contact met kandidaten en werkgevers. Bij De Binnenbaan werken we van ‘binnen naar buiten’. Dat wil zeggen dat wij onze kandidaten de waarde van werk zoveel mogelijk op werkvloer bij werkgevers laten ervaren.

Afdeling ontwikkeling
Binnen de afdeling ontwikkeling bieden wij begeleiding aan iedereen die werk zoekt of (beschut) werk heeft. Wij geloven in de waarde van werk voor iedereen. Om voor onze kandidaten een goede match te vinden kijken we naar hun passie, talenten en mogelijkheden. Onze werkregisseurs maken hierin echt verschil. Op de werkvloer bieden wij zowel individueel maatwerk als groepsgewijze begeleiding afhankelijk wat passend is. Onze droom? Een inclusieve arbeidsmarkt.

Opdracht
Als werkregisseur ben je het visitekaartje van de Binnenbaan. Jij gelooft dat er voor iedereen een passende (werk)plek is. Je zet je daar maximaal voor in omdat je gelooft dat iedereen de waarde van werk moet kunnen ervaren. Jij helpt mensen groeien, ziet onontdekte talenten en weet waar creatief maatwerk nodig is. Het is daarom handig dat je snel kunt inschatten wat iemand nodig heeft en doet dat liefst op de plek waar het om gaat: de werkvloer.

Je kent daarnaast ook goed de weg door het landschap van wet- en regelgeving om werkgevers te faciliteren.

De Binnenbaan staat voor maximale ontwikkeling. Van kandidaten, maar natuurlijk ook van onze eigen medewerkers. Als werkregisseur help je anderen zich te ontwikkelen maar blijf je zelf ook in beweging. Samen met teamgenoten probeer je nieuwe methodes te ontwikkelen om onze dienstverlening verder te verbeteren. Het vraagt dus om denken en doen.

Dus, ben je een ‘denkende doener’ die graag zijn steentje wil bijdragen aan een jonge organisatie? Wil jij het gezicht zijn van De Binnenbaan voor kandidaten, scholen, werkgevers en andere betrokken partijen? Ben je een flexibele duizendpoot en een verbinder die de handen op elkaar weet te krijgen om samen de juiste werkplek voor de juiste kandidaat te vinden? Dan gaan we graag met jou in gesprek.

Jouw taken
- Je helpt mee met de screening (zelfredzaamheidsmatrix) van het klantbestand;
- Jij matcht kandidaten en realiseert duurzame uitstroom;
- Jij helpt kandidaten zich te ontwikkelen;
- Je onderhoudt je netwerk en breidt dit verder uit;
- Jij signaleert leads en stemt dit af met de accountmanager;
- Jij helpt nieuwe producten en werkmethodieken te ontwikkelen om onze dienstverlening te verbeteren.

Functieprofiel
- Afgeronde HBO opleiding;
- Je hebt kennis van de arbeidsmarkt, Participatiewet en/of van het sociaal domein.
- Je hebt basis kennis van de nieuwe wet inburgering
- Je hebt goede sociale vaardigheden en bent een echte netwerker;
- Je bent bekend met de zelfredzaamheidsmatrix of vergelijkbare instrumenten;
- Je ziet kansen en denkt vanuit mogelijkheden;
- Je hebt aantoonbare ervaring binnen een soortgelijke functie;
- Je hebt ervaring in de begeleiding van een kwetsbare doelgroep;
- Je hebt ervaring en/of affiniteit met de doelgroep jongeren (18 tot 27) en met de doelgroep Statushouders;
- Je hebt kennis van het scholenstelsel (BBL en uit het Rijk bekostigd onderwijs).

Vereisten / knock-outcriteria
1. Uurtarief maximaal €65,00 exclusief BTW / inclusief reiskosten woon-werk en fee Flextender; 
2. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau;
3. Aantoonbare werkervaring als klantmanager werk;

Gunningscriteria (weging, totaal 100 punten)
4. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau in de richting van SJD, SPH, P&O, MWD of richting Social Work (35 punten);
5. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als Klantmanager Werk bij een gemeente en/of werkbedrijf in de afgelopen 5 jaar (45 punten);
6. Aantoonbare werkervaring met de zelfredzaamheidsmatrix (20 punten).

Competenties
- Communiceren;
- Samenwerken;
- Flexibiliteit;
- Stressbestendigheid;
- Digitaal vaardig (ervaring met Compas is een pré);
- Resultaatgericht

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 9.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht € 2,25 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Ma – Di – Wo – Do – Vr.
Let op: dit betreft een functie met klantcontact, 75 % van de werkuren wordt je op kantoor/locatie verwacht.

Planning
De gesprekken zijn gepland op donderdag 23 maart 2023 en vrijdag 24  maart 2023. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op dinsdag 21 maart 2023 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.

Voor de zzp'er

  • Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een vereiste.

  • Het facturatieproces van deze opdracht verloopt middels de facturatiemodule van Flextender. Indien u de opdracht gegund krijgt, ontvangt u een handleiding.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Werkregisseur intensieve begeleiding met een specialisatie jongeren en/of statushouders die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.