thumbnail
Functioneel beheerder

(DASTwente) Gemeente Dinkelland, Gemeente Tubbergen & Noaberkracht

nicolaasplein 5, 7591 MA Denekamp, Nederland

ICT
Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
24 Overijssel

Publicatiedatum:

19-07-2022

Sluitingsdatum:

08-08-2022

Begindatum:

01-09-2022

Einddatum:

28-02-2023

Uren per week:

24
Wij zijn Noaberkracht Dinkelland Tubbergen. Een ondernemende en betrokken organisatie van twee gemeenten die waardevolle en duurzame effecten voor de samenleving wil bereiken. Onze samenleving heeft een grote ambitie en dit willen we graag als overheidspartners ondersteunen. Om maatschappelijke effecten te bereiken werken wij volgens de principes van doelsturing, project- en procesmanagement en programmamanagement.
 
Noaberkracht is een organisatie met ongeveer driehonderdvijftig medewerkers. Wij hebben een duidelijke visie. Noaberkracht Dinkelland Tubbergen wil een zakelijke, ondernemende en betrokken organisatie zijn en wil zinvolle en duurzame effecten met de samenleving bereiken. Wij hebben onze organisatie zo ingericht dat we deze visie kunnen uitdragen en onze doelen kunnen bereiken.
Wij zoeken ter versterking van onze organisatie, organisatieonderdeel Informatiemanagement & Facilitair, team Informatiebeheer voor de duur van een jaar een fulltime
 
Functioneel Beheerder (36 uur)
 
Wie ben jij?
Jij staat midden in de samenleving, bent verbindend,  durft verantwoordelijkheid te nemen en kan samenwerken. Als team organiseren we zelf ons werk en staan we gezamenlijk voor de kwaliteit van de inhoud en het proces en hier kun jij je steentje aan bijdragen.
Je wordt beheerder van het zaaksysteem. Dit systeem wordt gebruikt voor veel verschillende bedrijfsprocessen en is de spil in onze informatievoorziening. Je bent een kei in het vertalen van bedrijfsprocessen naar technische mogelijkheden. Je denkt analytisch en lost problemen op.
 
Wat ga jij doen?
  • Je bent functioneel en technisch applicatiebeheerder over het zaaksysteem.
  • Je gaat (pro) actief inventariseren van gebruikerswensen en vertaalt deze wensen naar functionaliteit, passend binnen de kaders van zaakgericht werken en dienstverlening.
  • Je adviseert en informeert (pro)actief de organisatie over mogelijke toepassingsmogelijkheden. Op verzoek ontwerp en lever je managementrapportages op vanuit het zaaksysteem.
  • Je coördineert, stelt op en voert testplannen uit over het zaaksysteem en koppelvlakken.
  • Je zoekt afstemming met de leverancier van het zaaksysteem en andere betrokken partijen.
  • Je coördineert de key-user groep.
  • Je gaat gebruikersopleidingen, handleidingen en andere vormen van ondersteuning en technische documentatie opstellen en organiseren.
  • Je gaat participeren in projecten die raken aan zaakgericht werken.
  • Je beheert en lost knelpunten op van de issuelijst.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Functioneel beheerder die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.