thumbnail
thumbnail
WMO Consulent

(DAS Twente) Gemeente Twenterand

Manitobaplein 1, 7671 GS Vriezenveen, Nederland

Overig
Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
36 Overijssel

Publicatiedatum:

15-03-2023

Sluitingsdatum:

20-03-2023

Begindatum:

28-03-2023

Einddatum:

20-06-2023
Consulent Wmo voorzieningen en hulpmiddelen
36 uur per week

Wat ga je doen?
Als consulent bezoek je onze inwoners en voer je met hen een keukentafelgesprek over diens zorgbehoeften. Je leert de inwoner kennen vanuit een breed perspectief (alle levensgebieden) en probeert zo goed mogelijk met hem of haar samen een oplossing te vinden die recht doet aan zijn of haar hulpbehoeften. Dit in relatie tot zijn of haar eigen verantwoordelijkheid. Je behandelt WMO meldingen/aanvragen m.b.t. voorzieningen (rollend vervoer, woningaanpassingen, trapliften etc). Je adviseert over beslissingen aan de hand van wet- en regelgeving en jurisprudentie waarbij je ook het eigen netwerk, de eigen kracht en het gemeentelijk beleid in beschouwing neemt. Vervolgens stel je rapportages en beschikkingen op. Je kunt goed omgaan met weerstand, weet mensen te overtuigen en bent klantgericht maar houdt altijd het doel voor ogen. Je vindt het leuk om outreachend te werken en creatief om te gaan met uiteenlopende situaties.
In het uiterste geval, wanneer eigen kracht en voorliggende voorzieningen niet toereikend zijn, regel je professionele ondersteuning waarvoor een indicatie nodig is. In deze gevallen geef je een beschikking af (doel- en rechtmatig) die je zo nodig evalueert met de inwoner en aanbieder.
 

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de WMO Consulent die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.