thumbnail
thumbnail

Communicatieadviseur Huisvesting Vluchtelingen & Statushouders

Manitobaplein 1, 7671 GS Vriezenveen, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
8 Overijssel

Begindatum:

26 feb 2024

Einddatum:

30 jun 2024

Uren per week:

8

Publicatiedatum:

9 feb 2024

COMMUNICATIEADVISEUR HUISVESTING VLUCHTELINGEN & STATUSHOUDERS
Voor het dossier Huisvesting vluchtelingen en statushouders zoeken wij een communicatieadviseur met lokale kennis en lokale wortels die onze projectleider kan adviseren en ondersteunen op het gebied van de communicatie. Je beschikt over specifieke communicatiekennis m.b.t. de huisvesting van de doelgroep, kent en snapt de omgeving, begrijpt de enorme impact óp die omgeving en weet hoe communicatie en participatie een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan het verminderen van weerstand bij omwonenden en andere betrokkenen.

Kortom, je bent een gedreven communicatieadviseur met als specialisatie gedragsverandering. Om optimaal aan te kunnen sluiten bij de inwoners van het gebied, kom je bij voorkeur uit de buurt of heb je werkervaring in en om Twenterand. Je spreekt de taal van de lokale bevolking. Als communicatieadviseur huisvesting vluchtelingen en statushouders adviseer je de betrokken wethouders, verzorg je de perswoordvoering en beheer je alle communicatie-uitingen en -momenten met inwoners van de gemeente.

Eisen

 • Akkoord procedure en inhuurvoorwaarden (oa all-in tariefstelling wat betreft reiskosten woon-werk en evt fee kosten)

 • Bij eventuele gunning wordt er op verzoek van Opdrachtgever een VOG aangevraagd voor de kandidaat, (eventuele) kosten worden niet door Opdrachtgever vergoed.

 • De kandidaat is in het bezit van een afgeronde WO opleiding, met voorkeur in de richting van communicatie.

 • De functie wordt uitgevoerd op basis van een gezagsverhouding. Er is sprake van leiding en toezicht door de opdrachtgever. Vrije vervanging is niet mogelijk. Het gevolg hiervan is dat er in de praktijk sprake zal zijn van een dienstbetrekking, waardoor deze opdracht niet uitgevoerd kan worden door een zzp'er. Kandidaten die voor deze opdracht in aanmerking willen komen dienen zich te laten detacheren of in loondienst te zijn via een detacheringsbureau of adviesbedrijf, die dan de offerte indient.*

  • De criteria dient naar waarheid ingevuld te worden. Indien blijkt dat dit niet zo is, wordt de opdracht per direct beëindigd.

Wensen

 • De kandidaat heeft kennis en ervaring met gedragswetenschappen.

 • De kandidaat heeft recente kennis en ervaring met het sociale landschap van regio Twente.

 • De kandidaat heeft kennis en ervaring met het adviseren van bestuurders en het te woord staan van de pers.

 • De kandidaat heeft aantoonbare ervaring met het verzorgen van offline én online communicatie, zoals nieuwsbrieven, bewonersavonden en sociale mediaberichten

 • De kandidaat heeft ervaring met projecten die op weerstand stuiten en/of met ingewikkelde vraagstukken met veel verschillende stakeholders.

 • De kandidaat heeft kennis en ervaring van weerstandsvermindering bij intensieve veranderingen.

 • De kandidaat heeft ervaring in om directe contact te hebben en onderhouden met de doelgroep. Denk hier aan de inwoners van de regio.

 • Competenties: Zie PDF.

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Hibo Abdi via hibo.abdi@kbenp.nl of via 06 433 634 42

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

 

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Communicatieadviseur Huisvesting Vluchtelingen & Statushouders die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.