thumbnail
thumbnail
Projectleider MS365

Burgemeester Van Der Dussenplein 1, 7551 EB Hengelo, Nederland

Project- en Programmamanagement
Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
36 Overijssel

Publicatiedatum:

17-03-2023

Sluitingsdatum:

27-03-2023

Begindatum:

10-04-2023

Einddatum:

31-10-2023

Omschrijving van de opdracht
Wij zijn op zoek naar een projectleider die de Gemeente Hengelo ondersteunt in de uitrol van MS365 stack. Hier horen zowel de technische als informatiekundige aspecten bij, denk aan uitrol van een samenwerkingsomgeving en de uitrol van MFA. Inhoudelijk wordt je project bemenst door vakspecialisten en adviseurs uit de afdeling I&IT.
In het programma MS365 is er behoefte aan extra projectleidingcapaciteit vanwege vacatureruimte, versterkt door (tijdelijk) verlaagde capaciteit van bestaande projectleiding door ouderschapsverlof.

Profiel
Je bent een ervaren en bevlogen I&IT projectleider. Je zet een passende projectmethodiek (zoals Prince2) in om het project te structureren. De taken, rollen en verantwoordelijkheden van projectdeelnemers stem je duidelijk af en daar stuur je vervolgens ook op gedurende het project. Ook van de verschillende overleg- en besluitvormingsgremia (zoals project- en stuurgroep) zijn de taken, rollen en verantwoordelijkheden helder. Je werkt binnen een portfoliogestuurde omgeving waar je de capaciteit van de projectleden kunt alloceren.

Je hebt ruime ervaring met projecten op het vlak van het MS365 portfolio en je kent de uitdagingen van (lokale) overheden. Je bent een teamspeler die mensen weet mee te krijgen in een transitie waarbij je resultaatgericht werkt en stuurt. Je weet je projectleden te inspireren en enthousiasmeren.

Als projectleider werk je onder de verantwoordelijkheid van de programmamanager MS365 die daarmee jou opdrachtgever is. Samen met de opdrachtgever maak je de balans op van de huidige stand van zaken in de lopende projecten waar je leiding aan zult geven. Je komt tot een plan waarmee deze projecten tot een succesvol einde gebracht kunnen worden waarin in ieder geval het beoogd eindresultaat, planning, projectstructuur en noodzakelijke (tijdsallocatie van) projectleden in opgenomen wordt.

Eisen

 • Akkoord procedure en inhuurvoorwaarden (oa all- in tariefstelling wat betreft reiskosten woon-werk).

 • Bij eventuele gunning wordt er op verzoek van Opdrachtgever een VOG aangevraagd voor de kandidaat, (eventuele) kosten worden niet door Opdrachtgever vergoed.

 • Minimaal een afgeronde HBO opleiding

 • Aantoonbaar kennis van en ervaring met projectleiding met betrekking tot I&IT projecten

 • Aantoonbaar kennis van en ervaring met de inzet van projectmethodieken. Dit dient duidelijk toegelicht te worden in het cv.

 • Ervaring met projectleiding m.b.t. MS365

 • De kandidaat beheerst de Nederlandse taal zowel woord als geschrift

Wensen

 • Minimaal 2 jaar ervaring met projectleiding m.b.t. MS365

 • Certificering op MS365 is een pre

 • De gesprekken vinden plaats op 31 maart tussen 9:00 en 12:00 in het Stadhuis in Hengelo. Hier graag rekening mee houden

 • De kandidaat beschikt over onderstaande Wens competenties. Dit kan worden getoetst in een persoonlijk gesprek.

  • Gestructureerd

  • Samenwerking

  • Projectleiding en methodieken

  • Resultaatgericht

  • Inspirerend

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Projectleider MS365 die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.