thumbnail
thumbnail
Adviseur Financiën

Burgemeester Van Der Dussenplein 1, 7551 EB Hengelo, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
28 Overijssel

Begindatum:

11 dec 2023

Einddatum:

29 feb 2024

Uren per week:

28

Publicatiedatum:

20 nov 2023

De gemeente Hengelo heeft in het team Financiën een aantal taken uit te voeren, die in de huidige bezetting niet of niet tijdig kunnen worden uitgevoerd.

De drie hoofdtaken betreffen:

  1. Voorbereiding op de jaarrekening (incl. SiSa-regelingen)

De voorbereiding van de jaarrekening voor het programma sport & cultuur in de jaarrekening en de coördinatie over dit programma in het jaarrekeningproces.

Ter voorbereiding op de SiSa verantwoording in de jaarstukken 2023 wordt een gedeelte van de te verantwoorden SiSa regelingen naar voren gehaald in de accountantscontrole. Deze (veelal nieuwe) regelingen moeten worden voorbereid en daarna in de jaarstukken volledig worden verantwoord.

  1. Personeelsbegroting 2024

Het opstellen van de personeelsbegroting voor diverse teams binnen de afdeling Sociaal Domein, inclusief de bespreking hiervan met de betreffende teammanagers en de verwerking in de systemen. Daarnaast advisering m.b.t. mogelijkheden van bijstelling in capaciteit in relatie tot de uit te voeren taken/werkzaamheden in 2024.

  1. Advisering project Gemeentelijk Accommodatie Plan (GAP)

Project dat start in Q4 2023 rondom de accommodaties voor sport en spelen. Dit kent een samenhang met het (nog vast te stellen) IHP in Q1 2024.

 

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Adviseur Financiën die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.