thumbnail
thumbnail
Toezichthouder Bouwen en Wonen

(DAS Twente) Gemeente Hellendoorn

Willem Alexanderstraat 7, 7442 MA Nijverdal, Nederland

Overig
Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
22 Overijssel

Publicatiedatum:

19-11-2022

Sluitingsdatum:

28-11-2022

Begindatum:

02-01-2023

Einddatum:

01-07-2023

Uren per week:

22
Wij zijn op zoek naar een:

Toezichthouder Bouwen en wonen
voor 22 uur per week

Wie zijn wij?

Je maakt onderdeel uit van het team Fysiek domein: 45 collega’s, die zich dagelijks bezig houden met de fysieke leefomgeving. Fysiek domein bestaat uit verschillende onderdelen, zoals Toezicht en handhaving, Volkshuisvesting en Wonen, Ruimtelijke ordening,  Vergunningen, Recreatie & Toerisme, Vastgoed, Economische zaken en Grondzaken. We werken intensief samen met burgers, bedrijven, andere overheden en verschillende belangengroepen. Hierbij vinden we het belangrijk in te spelen op initiatieven die aansluiten bij onze gemeentelijke ambities.

Wat ga jij doen?
Als toezichthouder Bouwen en wonen vervul je een belangrijke rol bij de controle op bouwactiviteiten. Je zorgt voor controles op de juiste momenten en maakt afspraken met de betrokken partijen over de voortgang van het bouwproces. Bij eventuele misstanden tref je gepaste maatregelen om te zorgen dat het gebouw aan de gestelde eisen voldoet. Indien nodig verzorg je de juridische voorbereiding en controleer jij de dwangsom- en bestuursdwangaan-schrijvingen en begeleid je de feitelijke uitvoering van een last onder bestuursdwang. Je zorgt voor een goede en juiste administratie van zowel je bevindingen als je acties. Je handelt meldingen en klachten af en levert een bijdrage aan de afhandeling van handhavingsverzoeken.  

Wat vragen wij van jou?
Je hebt een HBO – opleiding Bouwkunde of vergelijkbaar. Je bent op de hoogte van wet- en regelgeving, werkt zelfstandig en hebt een weloverwogen aanpak. Je communiceert goed en duidelijk, zowel mondeling als schriftelijk. Je beschikt over inlevingsvermogen, maar blijft je eigen koers varen richting het gewenste resultaat. Je bent adviesvaardig en duidelijk in je communicatie. 


 

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Toezichthouder Bouwen en Wonen die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.