thumbnail
thumbnail
Manager

CuraMare

Stationsweg 22, 3247 BW Dirksland, Nederland

Project- en Programmamanagement
Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
32 Zuid-Holland

Publicatiedatum:

03-01-2023

Sluitingsdatum:

31-01-2023

Begindatum:

01-02-2023

Einddatum:

31-07-2023

Uren per week:

32
 
  • Het divisiemanagement van CuraMare ZVGO wil vanwege de grote opgave die er ligt in 2023 tijdelijk executiekracht toevoegen aan het MT, door een manager te betrekken die in opdracht van het divisiemanagement acties uitvoert.
    Daar er focus van het divisiemanagement nodig is voor de bedrijfsvoering, zal de manager bijv. projectmatig een aantal jaarplan acties realiseren die tijd een aandacht vragen zodat deze toch voortgang hebben, maar ook valt te denken aan acties in de lijn die ‘vast gepakt moeten worden’, maar ook onderdelen die voortkomen uit de focus op bedrijfsvoering. Denk daarbij aan het onderzoeken van een situatie aan de opbrengsten- of kostenkant en het doen van een voorstel tot verbetering.
  • De manager moet kennis hebben van- en ervaring in de VVT, bedrijfsmatig goed onderlegd zijn en goed in de relatie/verbinding.
  • De inzet is locatie overstijgend, gekoppeld aan het divisiemanagement. Dus voor de locaties Nieuw Rijsenburgh, Vliedberg, Bestenwaerd, Ebbe en Vloed.
     

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Manager die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.