thumbnail
thumbnail

Communicatie medewerker

CuraMare

Stationsweg 22, 3247 BW Dirksland, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
24 Zuid-Holland

Begindatum:

5 apr 2024

Einddatum:

1 sept 2024

Uren per week:

24

Publicatiedatum:

25 mrt 2024

Omschrijving van de opdracht
Voor Curamare zijn wij met spoed op zoek naar een ervaren communicatie medewerker voor 24 uur.
Locatie SMC.

Hoofdtaken:

 1. Uitvoering van het huidige communicatiebeleid (overnemen werkzaamheden partner die met verlof gaat);

 2. Meedenken over de marketingbenodigdheden, zeker in relatie tot de mediacampagne die we gaan starten met 0to9;

 3. Het maken van een plan van aanpak voor SMC voor de afdeling M&C, wat heeft SMC nodig om goed aan de weg te blijven timmeren qua Marketing, maar ook qua (interne) communicatie aan kennis, expertise en ook een plan i.r.t. 0to9. Ook meenemen hoe vertaalt zich dit dan in aantal FTE en functies binnen de beperkte ( financiële) mogelijkheden die er zijn?

Ben je zowel een denker als een doener? Heb je een brede ervaring op het gebied van communicatie en vind je het een uitdaging om te werken in een dynamische omgeving, waar geen dag hetzelfde is? Dan hebben wij een uitdagende baan voor jou! Per 5 april zijn wij op zoek naar een collega ter vervanging van zwangerschapsverlof.

Wat ga je doen?
Als Marketing & Communicatie Adviseur geef je gevraagd en ongevraagd communicatieadvies aan het management en de diverse afdelingen en sluit je aan bij projectgroepen vanuit jouw expertise als communicatieadviseur. Hierbij werk je veel samen met collegas van andere afdelingen binnen Spijkenisse Medisch Centrum, zowel in de zorg als binnen de ondersteunende diensten (denk aan P&O, Informatie management, etc.).

Van jou verwachten we een creatieve, innovatieve en inspirerende inbreng in de ontwikkeling en uitvoering van ons communicatiebeleid. Je adviseert het management over het communicatiebeleid en het belang van verbeteringen in de communicatie. Het ene moment ben je druk bezig met het schrijven of redigeren van teksten, het andere moment organiseer je een bijeenkomst voor stakeholders of sluit je aan bij een regionaal overleg met communicatie collegas van andere ziekenhuizen. Ook vertegenwoordig je de afdeling Communicatie in diverse projecten, schrijft adviezen en begeleidt en bewaakt het communicatieproces.

Samen een team
De afdeling Communicatie werkt nauw samen met de raad van bestuur en het managementteam van CuraMare en Spijkenisse Medisch Centrum en is verantwoordelijk voor de interne en externe marketing en communicatie van de organisatie. We adviseren en ondersteunen de organisatie met interne communicatie, externe communicatie, verandercommunicatie, projectcommunicatie en crisiscommunicatie. We zijn een afdeling met veel ambitie waar je volop de kans krijg jezelf te ontwikkelen en te groeien in je vak. Binnen het team heerst een ontspannen en positieve werksfeer met veel ruimte voor creativiteit en humor. We kennen elkaars kwaliteiten en maken hier onderling graag gebruik van tijdens brainstormsessies of om even te sparren.

Wat neem je mee?

 • Je hebt hbo werk- en denkniveau en minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.

 • Je hebt affiniteit met de zorg en bij voorkeur ervaring binnen de zorgsector.

 • Je bent een teamplayer, een stevige partner en je bent in staat zelf vorm te geven aan je werkzaamheden.

 • Je bent goed in staat om situaties te analyseren, beoordelen en door te vertalen naar een communicatieadvies.

 • Je bent in staat om verbanden te leggen tussen de verschillende stakeholders, waarbij het communicatiebeleid als uitgangspunt wordt genomen.

 • Je vraagt door tot je bij de kern van het probleem bent en biedt daarvoor de juiste (communicatie) oplossing.

 • Je hebt kennis van de laatste ontwikkelingen in het communicatie vak, ook op online/social gebied.

Eisen

 • Akkoord met de inleenovereenkomst (https://www.hetflexhuis.nl/inleenovereenkomst) NB: Er staat een puntentelling genoemd, deze is niet van toepassing. Alle vragen worden daarom ook beoordeeld met een '0'.

 • Aanbieder houdt rekening met inhouding genoemd in artikel 10.5

 • Kandidaat is in het bezit van een geldige VOG verklaring (profiel 45, maximaal 3 jaar oud)

Wensen

 • Kies de juiste contractvorm (kies maximaal één optie)

  • Kandidaat is ZZP'er, vrijgesteld van BTW en wordt ingezet op basis van bemiddeling (0 Punten)

  • Kandidaat is ZZP'er, wordt ingezet op basis van tussenkomst (Door Belastingdienst goedgekeurde overeenkomst, afgesloten tussen ZZP en aanbieder) (0 Punten)

  • Kandidaat wordt ingezet op basis van detachering/uitzenden (0 Punten)

 • Hierbij bevestig ik dat indien de kandidaat is aangeboden op basis van bemiddeling, de aanbieding is voorzien van een open calculatie van de verdeling tussen het ZZP tarief en de bureaumarge. Indien deze open calculatie ontbreekt zal de aanbieding niet in behandeling genomen worden.

 • Ik verklaar bovenstaande gegevens naar waarheid te hebben ingevuld.

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met een van onze opdracht adviseurs.
Opdracht Adviseur
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Communicatie medewerker die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.