thumbnail
functioneel applicatiebeheerder

Belastingsamenwerking West Brabant

Bredaseweg 211, 4872 LA Etten-Leur, Nederland

ICT
Sluit morgen
Geen maximum
36 Noord-Brabant

Publicatiedatum:

12-05-2022

Sluitingsdatum:

21-05-2022

Begindatum:

01-06-2022

Einddatum:

31-12-2022

Uren per week:

36

Organisatie
De Belastingsamenwerking West-Brabant (BWB) is een regionale samenwerking die werkzaamheden uitvoert ten behoeve van gemeentelijke- en waterschapbelastingen voor een waterschap en diverse gemeenten in West-Brabant. Niemand betaalt graag belasting, maar iedereen plukt er de vruchten van. Van sport tot cultuur, van buurtinitiatief tot het stimuleren van de lokale economie. Zonder belastingen zou onze buitenruimte er heel anders uitzien.

Functiebeschrijving
Wij zijn op zoek naar een Functioneel Applicatiebeheerder (1,0 fte). Ben jij een dienstverlenende functioneel applicatiebeheerder die houdt van uitdaging en die graag klantgericht werkt? Kun jij als goede luisteraar makkelijk de behoefte van de gebruikers in kaart brengen en zie jij het grotere geheel? Wil je werken binnen een informele werkomgeving, waarin je jezelf volop kunt ontwikkelen? Voel jij je thuis in een kleine overheidsorganisatie met een gemoedelijk en proactief karakter, en waar samenwerking centraal staat? Het vakgebied van functioneel beheer is volop in ontwikkeling. Het is een dynamische omgeving waar de ontwikkelingen op ICT-gebied elkaar snel opvolgen. Het cluster ICT, onderdeel van team Ondersteuning, beheert en onderhoudt alle applicatiesensystemen die binnen BWB gebruikt worden.

Taken
Je verzorgt het dagelijks functioneel Applicatiebeheer en hebt daarvoor contacten met je collega’s. Je monitort daarbij zowel proactief als reactief en voert analyses en kwaliteitscontroles uit, analyseert incidenten en lost deze op. Je voert het versiebeheer (changes & upgrades) samen met je collega applicatiebeheerders en gebruikers. Je documenteert, test en neemt nieuwere versies in gebruik. Je levert data zoals managementinformatie en ad-hoc informatie voor zowel in- als extern gebruik. Je analyseert data (kwaliteit/compleetheid bestanden, management- en stuurinformatie), onderhoudt contacten met leveranciers en denkt actief mee over het verbeteren van de bedrijfsprocessen.

Competenties
Je vindt het werken met jouw applicaties een uitdaging en stimuleert het optimaal gebruik daarvan. Zowel op inhoudelijk als procesmatig gebied denk je graag mee. Je bent veelzijdig inzetbaar en hebt ruime kennis en ervaring op het gebied van het beheer van applicaties en/of informatiesystemen en de processen binnen het domein van lokale belastingen.

Daarnaast onderscheid je je door de volgende competenties en vaardigheden:
Je bent proactief en resultaatgericht, je hebt een analytische en enthousiaste houding waarin je je communicatief sterk profileert. Je bent gericht op samenwerking: je weet de juiste prioriteiten te stellen in afstemming met je collega’s. Je kunt hoofd- en bijzaken goed scheiden en hebt een feilloos gevoel bij het onderscheid tussen spoed en minder-spoed.

Eisen en gunningscriteria
Je beschikt minimaal over aantoonbaar MBO+ werk- en denkniveau, hebt aanvullende trainingen gevolgd op het gebied van functioneel Applicatiebeheer en beschikt over actuele kennis van het vakgebied.
Ruime ervaring met het beheren van applicaties is een must. Het is een pré als je bedreven bent in het schrijven van (PL)SQL code, en/of over kennis beschikt van belasting- en invorderingsprocessen.

Uren en werkervaring
Aantal uur per week: 36 uur per week
Toelichting op uur per week: 32 -36 uur per week. Voorkeur voor fulltime
Werkdagen: Maandag; Dinsdag; Woensdag; Donderdag; Vrijdag; Zaterdag; Zondag

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek je droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je opnemen. Na (telefonisch) contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de functioneel applicatiebeheerder die deze organisatie zoekt?