thumbnail
Projectleider Omgevingsplan

Alphen aan den Rijn

Stadhuisplein 1, 2405 SH Alphen aan den Rijn, Nederland

Project- en Programmamanagement
Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
28 tot 32 uur Zuid-Holland

Publicatiedatum:

22-06-2022

Sluitingsdatum:

01-07-2022

Begindatum:

Z.S.M.

Einddatum:

-

Uren per week:

28 tot 32 uur

Organisatie
Proberen, experimenteren en in de praktijk ontwikkelen. Wij zijn gemeente Alphen aan den Rijn. Bij ons is het leuk werken. We leveren toonaangevende dienstverlening en zijn een wendbare organisatie. Dat wil zeggen dat we meebewegen met de ontwikkelingen in de maatschappij en continu vernieuwen. We leren door te doen. Met elkaar werken we samen voor het beste resultaat voor onze inwoners.

Onze organisatie bestaat uit meerdere onderdelen die allen een unieke bijdrage leveren aan onze opgaven en gemeentelijke dienstverlening. Je zit binnen onze organisatie altijd in een thuisteam met vakcollega’s en een teamleider. Een groot aantal collega’s werkt aan maatschappelijke opgaven in uiteenlopende vakgebieden. Je krijgt bij ons de kans om op basis van je talent ingezet te worden voor die opgaven en deel uit te maken van diverse samengestelde teams.

Opdracht
Als projectleider Omgevingsplan ben je verantwoordelijk voor het opstellen van het nieuwe omgevingsplan voor de gemeente Alphen aan den Rijn, ter vervanging van de geldende bestemmingsplannen. Van een casco tot een vastgesteld omgevingsplan. We willen het omgevingsplan gefaseerd opleveren. De ambitie van Alphen aan den Rijn is om de eerste fase van het nieuwe omgevingsplan in 2024 te hebben afgerond. Die eerste fase bestaat uit het casco van het omgevingsplan en de concrete uitwerking van één of twee gebieden.

Je werkt samen met de projectgroep Omgevingsplan en gaat aan de slag met de het voorwerk dat door dit team is gedaan. Dat voorwerk heeft er onder andere toe geleid dat ervoor gekozen is externe begeleiding te zoeken voor het opstellen van het omgevingsplan. De aanbesteding van die opdracht wordt op dit moment voorbereid.

De voorbereidingshandelingen moeten worden omgezet naar een concrete aanpak om te komen tot het omgevingsplan. Die aanpak geef jij (mede) vorm en je stuurt op resultaat. Gedurende de looptijd van het project geef je daarbij sturing aan het proces, aan het projectteam  en aan het externe bureau dat het omgevingsplan op zal stellen. Je zorgt er voor dat bij het traject alle relevante partijen (gemeentelijke organisatie, omgevingsdienst, ketenpartners, gemeentebestuur, inwoners) actief bij het opstellen van het omgevingsplan worden betrokken en je speelt daarbij een verbindende rol. Daarnaast vervul je een rol bij de verdere implementatie van de Omgevingswet.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau; 
2. Minimaal voor 28 uur per week beschikbaar; 
3. Aantoonbare werkervaring als projectleider;

Gunningscriteria (weging, totaal 100 punten)
4. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar in het fysieke domein (30 punten);
5. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar als bij een politiek bestuurlijke omgeving (30 punten);
6. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar als projectleider (40 punten).

Competenties

  • Verantwoordelijkheid;

  • Resultaatgerichtheid;

  • Oordeelsvorming;

  • Samenwerken;

  • Sterke communicatieve vaardigheden.

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 12. Deze schaal is (eventueel) verbonden aan de desbetreffende CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht geen fee in rekening bij de winnende leverancier. 

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Ma – Di – Wo – Do – Vr.

Planning
De gesprekken bij de opdrachtgever worden gepland in overleg in de week van maandag 4 juli 2022. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen z.s.m. 2022 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl. 

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Projectleider Omgevingsplan die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.