thumbnail
thumbnail
Communicatieadviseur/Eventmanager

Stadhuisplein 1, 2405 SH Alphen aan den Rijn, Nederland

Communicatie
Deze inhuuropdracht is verlopen
€84
8 tot 12 Zuid-Holland

Publicatiedatum:

24-01-2023

Sluitingsdatum:

27-01-2023

Begindatum:

Z.S.M.

Einddatum:

-

Uren per week:

8 tot 12

Organisatie
Proberen, experimenteren en in de praktijk ontwikkelen. Wij zijn regionaal platform Groene Hart Werkt! We werken met een klein team vanuit de gemeente Alphen aan den Rijn voor 10 gemeenten en meer dan 500 bedrijven en onderwijsinstellingen aan de circulaire economie in het Groene Hart. Bij ons is het leuk werken in een dynamische omgeving. Dat wil zeggen dat we meebewegen met de ontwikkelingen in de maatschappij en continu vernieuwen. We leren door te doen. Doel is “Groene Hart circulair in 2050”, in aansluiting op de doelstellingen van de Rijksoverheid. Dit doen we door bedrijven, gemeenten en andere organisaties te helpen stappen te maken in verduurzaming van de economie. We zijn een kleine netwerkorganisatie met een informele werksfeer waarbij initiatief en zelfstandigheid op prijs worden gesteld.

Opdracht
Je werkt in principe vanuit huis en niet vanuit het gemeentehuis van de gemeente Alphen a/d Rijn. Je organiseert netwerkbijeenkomsten, kennis café’s, webinars, podcasts, inspirerende filmpjes en animaties over onderwerpen zoals circulair bouwen en ontwikkelen, waterstof en kaaswei. Dit doe je met en voor bedrijven, maar ook in nauw contact met (communicatie medewerkers van) gemeenten en andere samenwerkingspartners zoals onderwijsinstellingen en kenniscentra. Je houdt de website bij en zorgt ervoor dat er regelmatig content wordt toegevoegd. Je stelt een paar keer per jaar een digitale nieuwsbrief op en post actief informatie op social media zoals LinkedIn en Twitter. Je werkt hierbij nauw samen met de programma manager.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 7 jaar als communicatieadviseur/eventmanager;
2. Kandidaat is beschikbaar per uiterlijk 10 februari 2023 en is flexibel beschikbaar; vaste dagen en werktijden zijn geen optie;
3. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau;
4. Maximum uurtarief van €84,00 exclusief btw, inclusief reiskosten woon- werkverkeer

Gunningscriteria (weging, totaal 100 punten)
5. Aantoonbare werkervaring met het maken van webinars, filmpjes, podcast, social media en websitebeheer (40 punten)
6. Aantoonbare kennis van of werkervaring met de circulaire economie (20 punten);
7. Aantoonbare werkervaring met het organiseren van fysieke netwerk en kennisbijeenkomsten van 15-100 mensen (20 punten);
8. Een aantoonbaar netwerk met verschillende gemeenten en bedrijven in regio Groene Hart (geef dit duidelijk weer in het cv) (20 punten).

Competenties
- Accuratesse;
- Klantgerichtheid;
- Zelfstandig;
- Samenwerken;
- Proactief;
- Resultaatgerichtheid;
- Energiek;
- Zelflerend vermogen;
- Communicatief.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: in overleg & flexibel.

Planning
De gesprekken met de opdrachtgever zijn gepland op maandag 30 januari 2023. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op vrijdag 27 januari 2023 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.

Voor de zzp'er

  • De opdrachtgever zal om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vragen.

  • Het facturatieproces van deze opdracht verloopt middels de facturatiemodule van Flextender. Indien u de opdracht gegund krijgt, ontvangt u een handleiding.

  • Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi).

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Communicatieadviseur/Eventmanager die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.