thumbnail
thumbnail

Medewerker juridische zaken

ABG organisatie

Willibrordplein 1, 5131 AV Alphen, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
16 Noord-Brabant

Begindatum:

1 aug 2024

Einddatum:

14 nov 2024

Uren per week:

16

Publicatiedatum:

10 jul 2024

Type inzet
In verband met de wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties (DBA) kan, vanwege de aard van de opdracht, deze opdracht niet ingevuld worden door een ZZP’er. Geïnteresseerde ZZP’ers kunnen zich uitsluitend in loondienst laten detacheren via een bureau. Doorleenconstructies (met een modelovereenkomst) zijn daarbij niet toegestaan. Met uw inschrijving verklaart u dat uw kandidaat in loondienst gedetacheerd wordt.

Juridisch Medewerker Belastingen/WOZ
Start: 01-8-2024 | Termijn: 3-4 maanden | 16 Uren per week

Bij team Basisregistraties en Belastingen van de ABG-organisatie zijn wij op zoek naar een juridisch medewerker Belastingen/WOZ.

ABG-organisatie. Helemaal jouw werk.
Bij de ABG-organisatie doe je betekenisvol werk in een kleurrijke, inspirerende en uitdagende omgeving. Je doet het voor de inwoners van niet minder dan drie gemeenten: Alphen-Chaam, Baarle-Nassau en Gilze en Rijen. Jouw nieuwe baan staat helemaal in hun dienst.

Dit is wat je gaat doen!
We zoeken een collega die ons tijdelijk wil ondersteunen bij de afhandeling van WOZ-bezwaren. Daarbij kan je denken aan:

  • Ontgrieven

    • Opstellen van uitspraken

    • Uitspraken controleren en verzenden

Dit breng je mee!
We zoeken een collega met HBO denk- en werkniveau. Werkervaring met het belastingpakket LEVEL is voor ons een pré.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Hibo Abdi via 06 43 36 34 42 / hibo.abdi@kbenp.nl.
Help
Contact
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Wil je even sparren met een van onze adviseurs?
Neem contact op met onze opdracht adviseur over de opdracht. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via de contact pagina.
Opdracht Adviseur Hibo Abdi
Hibo Abdi
Opdracht Adviseur

Ben jij de Medewerker juridische zaken die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.