thumbnail
Senior vergunningverlener Wabo

(Talentenregio) Gemeente Dalfsen

Raadhuisstraat 1, 7721 AX Dalfsen, Nederland

Overig
Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
32 Overijssel

Publicatiedatum:

14-01-2022

Sluitingsdatum:

24-01-2022

Begindatum:

01-03-2022

Einddatum:

31-10-2022

Uren per week:

32

Organisatie

De gemeente Dalfsen is gelegen in het prachtige Vechtdal aan de Overijsselse Vecht. Er wonen ruim 28.000 inwoners verdeeld over de kernen Dalfsen, Hoonhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen en Oudleusen. Dalfsen heeft duurzaamheid en een goede woon-, werk- en leefomgeving hoog in het vaandel staan.
Onze medewerkers kunnen snel inspelen op veranderingen en we kennen korte lijnen tussen het bestuur en de organisatie. Onze kernwaarden resultaatgerichtheid, denken in kansen en mogelijkheden en samen werken aan het collectieve doel helpen ons daarbij. Er hangt een informele sfeer en we denken niet in problemen, maar in oplossingen. Vanuit onze organisatievisie ‘Onze toekomst, jouw uitdaging’ krijgen we veel ruimte om de werkzaamheden uit te voeren op de manier die het beste bij ons past, daarmee halen wij het beste in onszelf naar boven.
Kijk voor meer informatie op onze website www.dalfsen.nl.

Eenheid Publieksdienstverlening, team VTH

De eenheid Publieksdienstverlening is een uitvoerende eenheid van beleid en wet- en regelgeving. Voor de meeste producten die geleverd worden staat de eenheid rechtstreeks in contact met de inwoner en ondernemer waar dienstverlening en klantvriendelijkheid een hoge prioriteit heeft.
Je maakt onderdeel uit van de eenheid Publieksdienstverlening, team Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving (VTH). Het team bestaat uit vergunningverleners bouw, APV en Drank & Horeca, beleidsmedewerkers, toezichthouders/ handhavers en juristen. De coördinator VTH stuurt het team aan.

Aan de slag al senior vergunningverlener Wabo

Je behandelt aanvragen voor een omgevingsvergunning en overige gerelateerde vergunningen en verzorgt de voorbereiding van de (bestuurlijke) besluitvorming. Je adviseert over bouw gerelateerde zaken en informeert/adviseert klanten en collega’s over regelgeving en procedures. Jij zorgt ervoor dat jouw kennis op dit gebied actueel is en blijft. Verder verricht je binnen het team overige administratieve ondersteunende taken. 

Daarnaast pak je coördinerende taken op, zoals:
  • Eerste aanspreekpunt bij complexe of gevoelige vraagstukken/casussen Wabo;
  • Geven van voorlichting aan interne en externe partijen 
  • Monitoring en bijstellen werkvoorraad onderdeel Wabo

Wat verwachten we van jou?

Je beschikt over hbo werk- en denkniveau, hebt een opleiding richting bouwkunde of andere relevante richting gevolgd een opleiding richting bouwkunde of  aangevuld met (gemeentelijke) ervaring op het gebied van bouwplantoetsing of in een vergelijkbare functie.

Het is een pre als je ervaring hebt in het werken met Squit XO. Indien deze ervaring aanwezig is, zien we dit graag terug op jouw cv/in jouw motivatie.

Je bent analytisch sterk en communicatief zowel mondeling als schriftelijk vaardig. Als collega in het team heb je een ondernemende en flexibele houding. Jij werkt zelfstandig, resultaatgericht en durft snel beslissingen nemen.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Senior vergunningverlener Wabo die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.