thumbnail

Medewerker bouwkundig onderhoud

(DASTwente) Gemeente Oldenzaal

Ganzenmarkt 1, 7571 CD Oldenzaal, Nederland

Civiele Techniek ACTIEF

Publicatiedatum:

12-01-2022

Sluitingsdatum:

21-01-2022

Begindatum:

07-02-2022

Einddatum:

06-05-2022

Uren per week:

36
Geen maximum
36 Overijssel
Binnen het team Realisatie is er tijdelijk ruimte voor een uitdagende opdracht op het gebied van vastgoed. Hierbij ligt de focus op het onderhoud van het gemeentelijk vastgoed. Organiseren, regievoeren en plannen van de werkzaamheden zijn daarbij jouw kernkwaliteiten. Heb jij zin aan een mooie opdracht bij de gemeente Oldenzaal, heb jij ervaring op vastgoedgebied en wil jij kennis met ons delen? Dan zoeken we jou!

Wat ga je doen:
Het beheer en onderhoud van al het gemeentelijk vastgoed is je hoofdtaak en hier heb je al ruime ervaring mee.  Er zijn meerjarenonderhoudsplanningen aanwezig die je zelf volledig up to date houdt door middel van inspecties en het doorvoeren van mutaties. Het voorbereiden en regievoeren op de uitvoeringen en het afhandelen van meldingen behoren eveneens tot je specialismen. Je proactieve houding wordt zeker gewaardeerd.

 

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek je droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je opnemen. Na (telefonisch) contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Medewerker bouwkundig onderhoud die deze organisatie zoekt?