Over ons /Voor opdrachtgevers

In-house dienstverlening: een proactieve samenwerking op maat!

Vind snel de beste professional voor jouw organisatie. Wij hebben uitgebreide kennis van deze vakgebieden en vinden het snelst de beste professional voor uw project of opdracht in onze grote, warme netwerk. We hebben waarschijnlijk al eens een kandidaat in jouw of een soortgelijke organisatie geplaatst!

Het selecteren van de juiste kandidaat: Zorgvuldigheid voorop

Fase 1
Een organisatie lijkt een tekort te hebben om te voldoen aan haar doelstellingen en/of afspraken met partners
Meer
 
Fase 2
Onze Competentie Specialist selecteert de best passende kandidaten
Meer
 
Fase 3
De Competentie Specialist voert diepgaand gesprek met de best passende kandidaten
Meer
 
Fase 4
Voorstellen beste kandidaat aan de opdrachtgever
Meer
 
Fase 5
Borging van kwaliteit tijdens de opdracht en verantwoorde afronding
Meer
 

Opbouwen en actueel houden van vakkennis en delen van ervaringen

Kennissessies

In deze maandelijkse sessies bespreken we gedetailleerd de personele tekorten bij bepaalde opdrachtgevers en binnen bepaalde expertises, de toegepaste oplossingen daarvoor (personeel dan wel via technologie) en organisaties waarmee de afgelopen periode is samengewerkt. Zo leren wij en onze opdrachtgevers van de problematiek en relevante oplossingen die het verschil kunnen maken. Daarnaast onderhouden wij onze kennis door regelmatig gebruik te maken van platforms en evenementen waar professionals die op zoek zijn naar een nieuwe opdracht technologie- en trendwatchers ontmoeten (o.a. LinkedIn, relevante Job Boards en vakgroepen).

Trainingen via GO opleidingen

Ons NRTO-gecertificeerde trainingsinstituut GO Opleidingen biedt ons en onze opdrachtgevers jaarlijks additionele opfriscursussen. Hierbij wordt niet alleen aandacht gegeven aan de nieuwste technologieën, maar ook aan werkwijzen, zoals ITIL, Prince2, DevOps, Agile, Lean, Scrum en SAFe.

Inzet professionals

Wij geven onze in-house dienstverlening vorm door de inzet van drie typen professionals:
Competentie Specialist Jan de Vries

Competentie Specialist

Identificeert behoefte en kwalificeren kandidaten

Contact Jan de Vries

Competentie Specialist

Identificeert behoefte en kwalificeren kandidaten
Onze Competentie Specialist is, indien gewenst, aanwezig bij vergaderingen van de projectleiders van de opdrachtgever om zicht te houden op de ontwikkelingen aan de kant van de klant en tijdig capaciteitstekorten te signaleren. Ook analyseert de Competentie Specialist de planning en, in het geval van IT-professionals, de backlog. Deze inzichten deelt de Competentie Specialist proactief met de opdrachtgever. De Competentie Specialist is zelfstandig in staat om de gesignaleerde behoefte om te zetten in een zoekprofiel waarvoor een kandidaat moet worden gevonden. Na goedkeuring van de opdrachtgever zet de competentie specialist de opdracht in de markt.

Capaciteit Manager

Organiseert kandidaten voor inzet bij opdrachtgever
Onze Capaciteit Manager vult dagelijks onze pool met kandidaten aan door contact te leggen met freelancers en andere adviesorganisaties. Kandidaten worden o.a. gevonden via marktkanalen, zoals OpdrachtOverheid.nl, de bestaande partners van KBenP en nieuwe, gespecialiseerde partners die wij specifiek voor bepaalde opdrachtgevers benaderen.
Capaciteit Manager Thomas Baak

Capaciteit Manager

Organiseert kandidaten voor inzet bij opdrachtgever

Contact Thomas Baak

Principal Consultant Daan van Dun

Principal Consultant

Marktontwikkelingen en technologie

Contact Daan van Dun

Principal Consultant

Informeert over marktontwikkelingen inhuur en technologie
Onze Principal Consultant informeert de opdrachtgever ieder kwartaal over actuele marktontwikkelingen rond de inhuur van personeel. Waar de andere twee rollen de focus hebben op de situatie bij de opdrachtgever (inside out), kijkt de Principal Consultant vanuit buiten naar binnen en attendeert opdrachtgevers op innovaties bij onze andere klanten (waaronder ministeries, uitvoeringsorganisaties, provincies, gemeenten, hoogheemraadschappen en waterschappen) die van toegevoegde waarde zijn.
Snel een professional nodig voor een opdracht of project binnen jouw organisatie?
Onze adviseurs bieden vrijblijvend advies over de beste werving-strategie voor je vacature. Je kunt je vacature direct bijvoegen, maar dit is geen vereiste. Wij helpen je op weg. Direct contact? Bel onze Capaciteit Manager Thomas Baak op +31614921489 .
Ik ga akkoord met de privacyverklaring