Organisaties / 1Stroom
1Stroom
Koning Willem-Alexanderplein 1, 6921 ES Duiven, Nederland
Gelderland
Bij 1stroom werk je aan een duurzame en innovatieve gemeente. Ons onderscheidende kenmerk is onze focus op klimaatneutraal werken. Ben jij een zelfstandig vakspecialist op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk in onderstaand overzicht alle vacatures maak een verschil bij 1stroom!

Over 1Stroom

Onze gemeenten liggen in de Liemers. De Liemers is een regio met verrassende dorpen, prachtige natuur, grote rivieren, volop ruimte, heerlijke streekproducten, vooruitstrevende bedrijventerreinen, een rijk verenigingsleven en betrokken inwoners.
Door de ligging aan de A12 zijn de gemeenten Duiven en Westervoort prima bereikbaar. En ook per bus en trein zijn Duiven en Westervoort goed te bereiken.

Samen hebben de gemeenten ongeveer 43.000 inwoners. Die kunnen bij hun eigen gemeente(-huis) terecht voor een paspoort, rijbewijs of uittreksel. Ook op het gebied van zorg en ondersteuning blijven inwoners in contact met hun ‘eigen’ gemeente. Dit geldt natuurlijk ook voor maatschappelijke organisaties en ondernemers die er zijn gevestigd.