thumbnail
thumbnail

Docent Muziek

Zwartewaterland

Telvorenstraat, 8061 CB Hasselt, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
10 Overijssel

Begindatum:

Z.S.M.

Einddatum:

1 aug 2024

Uren per week:

10

Publicatiedatum:

8 feb 2024

Organisatie
Beleef de Gemeente Zwartewaterland
De gemeente Zwartewaterland bestaat uit 3 kernen en een mooi buitengebied. Genemuiden staat bekend om zijn grootschalige tapijtindustrie van internationale allure. Hanzestad Hasselt kent een rijke en eeuwenoude historie. Zwartsluis heeft veel watersport en scheepsbouw en fungeert als toegangspoort naar Nationaal Park Weerribben-Wieden. Zwartewaterland is dus een bedrijvige én een groene gemeente, prachtig gelegen aan het Zwartewater. Belangrijk daarbij is het behoud van evenwicht tussen economie en ecologie. Kenmerkend is verder het respect van de mensen naar elkaar en de betrokkenheid van de gemeenschappen bij onze samenleving.

Bij de gemeente Zwartewaterland werken we met ongeveer 170 mensen. Het is overzichtelijk, persoonlijk en collegiaal. Samen creëren we de beste ondersteuning voor onze inwoners, door breed te denken op een kleinschalige manier en altijd met een passende oplossing. Daarvoor maken wij ons hard. Onze kernwaarden zijn: participatief, integer, integraal en kwaliteitsgericht.

Onze organisatie kent weinig hiërarchie en veel korte lijnen. Als medewerker van Zwartewaterland draag je grote verantwoordelijkheden. Je wordt uitgedaagd om buiten vakspecialistische kaders te denken. Daarbij hanteren we vanzelfsprekend moderne arbeidsvoorwaarden.

Vanuit ons kantoor in Hasselt, aan de rand van de binnenstad, ben je binnen 10 minuten op de A28. Prima bereikbaar vanaf bijvoorbeeld Zwolle, Meppel en Kampen.

Opdracht
Jouw grootste passie is lesgeven en muziek, waarbij je het liefst zoveel mogelijk jonge kinderen wil bereiken. In deze functie voorzie je samen met je collega’s alle 15 basisscholen in Zwartewaterland. Je werkt projectmatig aan de lessen en daarnaast ben je inzetbaar als contactpersoon voor het overige cultuuraanbod in de gemeente, zodat de 2300 leerlingen in Zwartewaterland kunnen profiteren van jouw (muzikale) kwaliteiten en enthousiasme.

Wat ga je doen?

 • Wekelijks geef je gemiddeld 10 lessen van 40 minuten op alle 15 scholen in Zwartewaterland;

 • Je organiseert, ontwikkeld en voert lessenseries uit binnen het jaarlijkse thema. Het thema van schooljaar 2023/2024 is ‘Diversiteit & Inclusie’;

 • Het enthousiasmeren en aanzetten van kinderen in de basisschoolleeftijd tot muzikale- en andere aspecten van cultuur, binnen en buiten de lessen.

Wat vragen we van je:

 • Je hebt een (bijna) afgeronde hbo-opleiding Docent Muziek;

 • Je bent een bevlogen docent en een verbindend netwerker;

 • Je kunt je verplaatsen en aanpassen ten opzichte van de verschillende denominaties van de scholen in Zwartewaterland;

 • Je weet anderen te inspireren en te motiveren;

 • Je toont initiatief en je bent flexibel;

 • Je kan goed samenwerken;

 • Je hebt veel affiniteit met cultuur en cultuureducatie;

 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;

 • Je hebt een rijbewijs en bent in bezit van een auto.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Aantoonbare werkervaring of stage-ervaring als muziekdocent;

Gunningscriteria (weging, totaal 100 punten)
2. Een afgeronde (of bijna) afgeronde hbo-opleiding tot muziekdocent (30 punten);
3. Aantoonbare werkervaring met de doelgroep basisschoolkinderen (30 punten);
4. Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring als muziekdocent (40 punten).

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 8. Deze functieschaal is (eventueel) verbonden aan de desbetreffende CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht € 2,50 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: in overleg
Is hybride werken mogelijk: nee

Planning
De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op maandag 26 februari 2024 van 15.00 uur tot 17.30 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op woensdag 21 februari 2024 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.

Voor de zzp'er

 • De gemeente kan om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) verzoeken;

 • De gemeente vraagt om een maandelijkse facturatie met prestatieverklaring;

 • ‘Bring your own device’ is van toepassing. (eisen apparatuur) De laptop draait op Windows 10 of Windows 11 en heeft een USB-C aansluiting heeft die de Thunderbolt 4 standaard ondersteunt. De telefoon wordt door de fabrikant nog wordt ondersteund met updates en is voorzien van de laatste updates. Word niet op afstand worden beheerd door een andere organisatie (2 MDM beheer oplossingen op 1 toestel is niet mogelijk).

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Hibo Abdi via hibo.abdi@kbenp.nl of via 06 433 634 42

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Docent Muziek die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.